Sürpriz ikili! Mekan çıkışı yakalanan Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıran yakınlaştı!

TAKİP ET

Aslı Bekiroğlu'nun Kubilay Aka ile yakılaşması sonrası hamle geçikmedi. Bekiroğlu'nun yeni ayrıldığı sevgilisi Çağrı Telkıran Biran Damla Yılmaz ile yakınlaştı. Telkıran ve Biran Damla Yılmaz'ın yakınlaştıkları halleri haberimizde...

Reklam
Reklam

“Maske Kimsin Sen” adlı televizyon programında maske giyen isimler arasında yer alan Aslı Bekiroğlu ve Kubilay Aka geçtiğimiz günlerde objektiflere takıldılar. Bekiroğlu’yla ilişkisi kısa süre önce sona eren Çağrı Telkıvıran da önceki gece Kuruçeşme’deki bir mekanda, aynı programda yarışan Biran Damla Yılmaz ile görüldü.


Çağrı Telkıran ve Biran Damla Yılmaz ikilisi samimi davranışlarla eğlenceli dakikalar geçirdiler. İkili bulundukları mekandan sabahın ilk saatlerinde ayrı ayrı çıkış yaptılar. Biran Damla Yılmaz’ın adı daha önce de yarışmanın sunucusu Tansel Öngel’le anılmıştı.


Çiçekleri Çağrı Abi aldı

Aşk soruları karşısında sessiz kalan Biran Damla Yılmaz’ı ele veren çiçekçi çocuklar oldu. Oyuncu aracındaki çiçekler sorulunca gülümsemekle yetindi, çocuklar ise “Çiçekleri Çağrı Abi aldı” dedi.

biran damla yılmaz sevgilisi biran damla ve çağrı telkıran aslı bekiroğlu kubilay aka çağrı telkıran