Survivor 19. bölüm TV8 izle! Survivor son bölümde neler oldu?

TAKİP ET

Survivor yarışması bu sene All-Star olarak devam ediyor. Survivor All-Star'da yarışmalar büyük bir heyecanla geçiyor. Survivor All-Star'da son olarak 19.bölüm yayınlandı. Survivor son bölümde neler oldu? Bu haberimizde Survivor All-Star hakkında merak edilen detayları sizler için derledik. İşte Survivor 19.bölüm ve yeni bölüm fragmanı....

Reklam
Reklam

TV8 ekranında yayınlanan ve her gece büyük beğeni toplayan Survivor Yarışması'nın 19.bölümü yayınlandı. Survivor son bölümü yayınlandı! TV8 Survivor 19. bölüm izleyemeyenler Survivor son bölüm izle! TV8 Survivor 19. Bölüm İzle! şeklinde araştırmaktadır.. Peki Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

Survivor 19.bölüm

Dün akşam  Survivor Ödülleri yarışmasında erkekler erkeklerle, kadınlarla kadınlar yarıştı.Bayanlar müsabakasında 8-5 ünlüler  takımı kazandı. Erkekler müsabakasında Gönüllüler 8-4 kazandı ve en iyi maç başladı. Genel skor 1-1. Çetin geçen müsabakada en iyi müsabaka 3-2 gönüllünün üstünlüğü ile tamamlanırken, gönüllüler toplamda 2-1'lik skorla ödülün sahibi oldular.

 

Survivor son bölüm Survivor Survivor yeni bölüm fragman