Survivor 2022 All Star 15. bölüm fragmanı 2 Şubat 2022 Çarşamba TV8

TAKİP ET

Survivor yarışması bu sene oldukça iddialı başladı. Survivor 2022 All-Star formatıyla devam ediyor. Survivor'da bugün ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Survivor 2022'nin yeni bölümüyle ilgili detaylar araştırılıyor. Survivor 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu haberimizde Survivor 2022 All-Star'ın yeni bölümünün fragmanını sizler için derledik. İşte 2 Şubat 2022 Çarşamba Survivor All-Star yeni bölüm fragmanı...

Reklam
Reklam

Survivor All-Stars 2022, 2 Şubat fragmanının kaldığı yerden devam ediyor TV8 ekranlarında. Survivor 2022 yarışmasının yeni bölümü 2 Şubat Çarşamba akşamı 20.00'de TV8'de! Survior All-Star'da bugün ne olacak?

Survivor All-Star yeni bölüm fragman 

TV8'in uzun zamandır sevilen dizisi Survivor 2022'nin yarışmacıları belli oldu. Geçen yıl pandemi nedeniyle izleyicileri ekranlara kilitleyen hayatta kalanlar, bu yıl kendinden emin bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin en yüksek reytingli ve bu yılki ekibi, 2022'de yıldızlarla dolu bir ünlü/gönüllü konseptiyle hayranlarıyla buluşacak olan TV8'in klasiği Survivor'ı heyecanla bekliyor. Bu yıl all-star maçı olarak seyircilerin karşısına çıkan Survivor 2022'de iddialı yarışmacılar ilk birkaç sezon ter dökecek ve yarışmaya damgasını vuracak.

Survivor 2022 ünlüler kadrosu

Adem Kılıçcı Çağan Atakan Arslan Furkan Kızılay Mert Öcal Sercan Yıldırım Barış Murat Yağcı Batuhan Karacakaya Aycan Yanaç Elif Gören Merve Aydın Nagihan Karadere Sema Aydemir Birsen Bekgöz.

Survivor 2022 gönüllüler kadrosu

 Gökhan Keser Ogeday Girişken Anıl Berk Baki Hikmet Tuğsuz Ardahan Uzkanbaş Berkan Karabulut Yasin Obuz Gizem Kerimoğlu Berna Keklikler Sude Burcu Seda Aydemir Evrim Keklik Nisa Bölükbaşı.

Survivor All-Star Survivor yeni bölüm fragman Survivor