Survivor 2022 All Star finalistleri belli oluyor! Yarı finali hangi isimler kaldı?

TAKİP ET

Survivor 2022 All Star'da şampiyonluk için sadece 1 gün kaldı. Büyük final yavaş yavaş yaklaşırken yarı finale gitmeyi garantileyen yarışmacılar da belli oldu. Peki Survivor 2022 All Star yarı finalistleri kimler oldu? Survivor 2022 All Star finalistleri kim olacak?

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarının izlenme rekorları kıran yarışması Survivor 2022 All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Artık büyük final için sadece Son Bir adım kaldı. Survivor 2022 All Star'da dün akşam yayınlanan bölümde iki yarışmacı yarı finale gitmeyi garantiledi. Peki, Survivor'da yarı finale kimler kaldı? Survivor 2022 All Star finalistleri kimler olacak?

Dominik'te son oyunu oynandı

Survivor 2022 All Star'da yarı final mücadelesi dün akşam yaşandı. Ayrıca yarışmacılar Dominik'te son oyunlarını oynadı. Adem Kılıççı, Batuhan Karacakaya, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel Son oyunda mücadele ederken yarı finale gitmek için tüm güçlerini ortaya koydu.

Survivor 2022 All Star'da büyük finali öncesi adaya veda eden isim Hikmet Tuğsuz oldu. Son dörde kalan isimler ise Nisa, Ayşe Yüksel, Adem ve Batuhan oldu. Bu 4 yarışmacı yarı finali çıkabilmek için dün akşam kıyasıya bir mücadelenin içine girdi.

Survivor 2022 All Star yarı finalistler kim?

Survivor 2022 All Star yarı final oyununda mücadele kıran kırana geçti. Oyun sonunda ise yarı finale çıkacak olan iki yarışmacı belli oldu. Survivor'da parkuru kazanarak yarı finali garantileyen iki isim Adem ve Batuhan oldu. SMS çıkacak olan yarışmacılar ise Ayşe ve Nisa oldu. Survivor 29 Haziran 2022 yeni bölümünde Ayşe ve Nisa arasında oylama yapılacak. Halk oylamasında en düşük oyu alan yarışmacı hayallerine veda edecek.

Survivor All Star 30 Haziran'da final yapıyor

Son 10 yılın en iddialı yarışmacılarının yarıştığı Survivor 2022 All Star yarışmasında büyük final ise 30 Haziran 2022 günü olacak. Survivor'ın finali galataport'ta yapılacak.