Survivor 2022 All Star şampiyonu kim oldu? Survivor 2022 şampiyon ödülü ne?

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor'da uzun ve zorlu bir maraton geride kalırken final koltuğuna oturan iki isim arasındaki şampiyonluk yarışı devam ediyor. Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı şampiyonluk için SMS2te yarışıyor. Dün ekrana gelen yarı finalde Ayşe, Batuhan, Nisa ve Adem finale çıkmak için SMS'te yarışmış ve Ayşe ve Batuhan yarı finalde elenmişti. 

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor’da uzun ve zorlu bir maraton geride kalırken final koltuğuna oturan iki isim arasındaki şampiyonluk yarışı devam ediyor. Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı şampiyonluk için SMS2te yarışıyor. Dün ekrana gelen yarı finalde Ayşe, Batuhan, Nisa ve Adem finale çıkmak için SMS’te yarışmış ve Ayşe ve Batuhan yarı finalde elenmişti.  Nisa ve Adem arasında gerçekleşen final mücadelesinde nefesler tutuldu. Büyük oylamada Nisa mı yoksa Adem mi birinci olacak merakla bekleniyor. Survivor 2022 All Star şampiyonu hangi isim olacak büyük bir merak konusu. Peki, Survivor 2022 All Star şampiyonu kim oldu, açıklandı mı? Survivor 2022 şampiyon açıklandı mı? Survivor 2022 şampiyon ödülü ne? Survivor 2022 şampiyon ne kadar kazanacak? İşte tüm merak edilenler…

Survivor All Star 2022 Şampiyonu Belli Oldu

Survivor All Star 2022 şampiyonu az önce belli oldu. Adem ve Nisa arasında gerçekleşen şampiyonluk yarışını Nisa Bölükbaşı kazandı. Nisa, Survivor All Star 2022'nin şampiyonu oldu ve kupayı kazandı. 

12 Yıl Aradan Sonra Kadın Şampiyon

Survivor'da bu akşam Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasıyla birlike 12 yıl aradan sonra bir kadın şampiyon daha Survivor tarihine adını yazdırdı. Survivor'ın ilk kadın şampiyonu ise Merve Oflaz olmuştu. Merve Oflaz, 2010 yılında katıldığı Survivor'da şampiyon olmuştu. 

Adem Kılıçcı 2. Oldu

Survivor All Star 20222de Nisa ile finale kalan Adem Kılıçcı, Survivor All Star 2022'yi ikinci tamamladı.

Survivor All Star 2022 Büyük Ödül Ne?

Survivor All Star 2022 şampiyonunun kazandığı büyük ödülle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı ancak Survivor 2022 birincisinin 500 bin TL'nin üzerinde para kazanacağı konuşuluyor.