Survivor 2022 All Star şampiyonu Nisa'nın başına talih kuşu kondu! Teklif yağıyor

TAKİP ET

Survivor 2022 All Star yarışmasında şampiyon olarak tamamlayan ve son dönemlerde de tartışmaların odağında olan Nisa Bölükbaşı'nın başına adeta talih kuşu kondu. Şampiyonluğu çok tartışılan genç yarışmacı markaların hedefi haline geldi. Nisa Bölükbaşı'na reklam teknikleri yağdı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Survivor 2022 All Star yarışmasında tavırları ile dikkatleri üzerine toplayan ve şampiyonluk ipini göğüsleyen Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu tartışma konusu olmuştu. Şampiyonluk kupasını yanından ayırmayan ve adeta Zafer sarhoşluğu olan Nisa Bölükbaşı Bugünlerde farklı bir heyecan da yaşıyor. Yarışmayı 1. olarak tamamladıktan sonra markaların hedefine giren Nisa Bölükbaşı’na reklam teklifleri yağıyor.

"Yarışmayı kalbimle kazandım" demişti

Survivor 2022 All Star yarışmasında şampiyon olduktan sonra tartışmaların odağında olan Nisa Bölükbaşı, Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube programında şampiyonluğu ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunmuştu. Yarışmada tamamen kendisi gibi davrandığını söyleyen 24 yaşındaki genç yarışmacı, yarışmayı kalbi ile kazandığını belirterek “Karakter kazandı” ifadelerini kullanmıştı. Survivor'ın eski yarışmacıları şampiyonluğu tartışa dursun, Nisa’nın başına talih kuşu kondu.

5 marka birden reklam teklifi etti

24 yaşındaki Nisa Bölükbaşı son dönemlerde markaların hedefi haline geldi. Alınan bilgiye göre 5 marka birden Reklam yüzü olması için genç yarışmacıya teklifte bulunduğu. Alınan bilgiye göre Nisa Bölükbaşı gelen reklam teklifleri arasından bir içecek firmasının teklifine sıcak bakıyor.

Diğer yandan Survivor 2022 All Star yarışmasında Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken’in sevgili oldukları da ortaya çıkmıştı. Aynı menajerlik şirketine bağlı olarak çalışan çiftin ilişkisinin adaya gitmeden Çok önce başladığı öğrenildi.