Survivor 2022 All Star Sürgün kampı adası nerede?

TAKİP ET

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022'in yeni konsepti sürgün kampı izleyenlerin gündemini meşgul ediyor. Peki Survivor 2022 All Star Sürgün kampı adası nerede? Cevabı haberimizde...

Reklam
Reklam

TV8’de yayınlanan ve sunuculuk ile yapımcılık görevini Acun Ilıcalı’nın üstlendiği fenomen yarışma programı Survivor’ın yeni sezonu Survivor All Star 2022 geçtiğimiz Cumartesi günü yayınlanan ilk bölümüyle birlikte yayın hayatına başladı. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının birbirleriyle kıyasıya yarıştığı programda ikinci dokunulmazlık oyunu da geride kaldı. Acun Ilıcalı programda yarışmanın yeni konseptlerinden birisi olan ‘’sürgün kampı’’ hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ilıcalı’nın bu açıklamasıyla birlikte insanlar sürgün kampı hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için arama motorları üzerinden yoğun bir araştırmaya girişti. Peki Survivor 2022 All Star Sürgün kampı adası nerede?
Survivor 2022 All Star Sürgün Kampı Adası Nerede?
TV8’de Survivor All Star 2022’nin sunuculuk görevini üstlenecek olan Acun Ilıcalı yarışmaya ‘’sürgün kampı’’ adında yeni bir konseptin eklendiğini açıkladı. Sürgün kampına yarışmacılar arasından bir kişinin gideceğini belirten Ilıcalı ikinci, üçüncü ve dördüncü yarışmacının da sürgün kampına gitmesinin ardından bu dört isim arasından bir kişinin yarışmaya veda edeceğini belirtti. 
Acun Ilıcalı, sürgün kampına giden yarışmacıların diğer yarışmacılarla iletişim kuramayacağını, oyunlara katılamayacağını, ödüllerden faydalanamayacağını ve sadece günlük erzaklarıyla idare edeceklerini açıkladı. Sürgün adasında giden kişiler orada 5 gün geçirdikten sonra adalarına geri dönebilecek. Dün yayınlanan bölüm sonucunda Sercan ve Birsen sürgün kampına giden isimler olmuştu. 
Acun Ilıcalı sürgün kampının zorluğu hakkında ise ‘’Dört gün orayı çıkaramayacak 10 yarışmacı sayabilirim. Saatlerin zor geçtiğini biliyorum. Onun dışında ilk giden 24 saat boyunca tek kalacak. İkinci giren iki kişiyle yaşayacak. Oraya gidenin Allah yardımcısı olsun.'' ifadelerini kullandı.
Acun Ilıcalı yarışmada ödül ve performans konusunda da yeni adımlar atacaklarını açıkladı. Buna göre yarışmalarda kişilerin haftalık performanslarına bakılacak ve ödüllerin değil elemelerin ön planda olması sağlanacak. Ayrıca dokunulmazlık oyunu sayısının 3’e çıkarılması da yarışmaya yeni eklenecek konseptler arasında bulunuyor. Bu durum oyunlarda birinci olmayı daha da önemli bir hale getirdi.

TV8 Survivor Survivor All Star 2022 Survivor sürgün kampı