Survivor 2022 All Star ünlüler ve gönüllüler yarışmacıları kimdir? Survivor 2022 yarışmacı isimleri

TAKİP ET

15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da TV8 ekranında yerini alacak olan 2022 Survivor All Star için nefesler tutuldu. Bir süre önce kadroda yer alacak olan yarışmacıları açıklanan yarışma programı her sene olduğu gibi bu sene de merakla bekleniyor. Survivor All Star yarışmacıları kim? Sorusu merak ediliyor. İşte 2022 Survivor All Star yarışmacıları…

Reklam
Reklam

Survivor All Star takımları ünlüler ve gönüllülerden oluşmaktadır. Survivor 2022 Ünlüler takımında Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Birsen Bekgöz yer aldı. Survivor 2022 Gönüllüler takımında ise Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Seda Aydemir, Evrim Keklik, Yağmur Banda ter dökecek. İşte, Survivor 2022 All Star kadrosu hakkında detaylı bilgiler…


SURVİVOR ADEM KILIÇCI KİMDİR?
Adem Kılıçcı, 1986 yılında Ağrı'da dünyaya geldi.  Adem Kılıçcı'nın Türkiye'ye Kafkasya'dan göç etmiş Karapapak Türkleri'nden olduğu bilinmektedir. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıçcı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı.

Şikago'da düzenlenen 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. 2008 Yaz Olimpiyatları’nda 69 kiloda mücadele ettiği İngiliz rakibi Billy Joe Sanders’e 14-3 skor ile yenilen Kılıççı,  yenilginin ardından 2008 yılı Yaz Olimpiyatları’na da veda etti.

2009 yılında İtalya’nın Pascara kentinde gerçekleştirilen Akdeniz Oyunları’na da katılan Adem Kılıçcı, yarışmalardaki gösterdiği inanılmaz performans ile Akdeniz Oyunları’ndan gümüş madalya alarak ayrıldı. 
2011 yılında Ankara’da gerçekleştirilen Büyükler Avrupa Şampiyonası’na da katılan başarılı boksör buradan da gümüş madalya alarak ayrıldı.

Türk boksör Adem Kılıçcı, 2014-2015 döneminde Dünya Boks Federasyonu tarafından düzenlenen APB Profesyonel Boks Ligi dünya şampiyonu oldu. Adem Kılıççı, Rio Olimpiyatlarına kanında yasaklı madde tespit edilmesinden dolayı katılamadı.

21 Ocak 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Survivor 2017'in kadrosunda yer alarak ünlüler takımında yarışan Adem Kılıçcı yarışmada büyük finale kadar yükselmiş ancak ikinci olmuştur. All Star konseptiyle düzenlenen Survivor 2018'in kadrosuna da dahil olan Kılıçcı şampiyon olarak yarışmayı tamamladı.
Adem Kılıçcı, Survivor All Star yarışmasına başlamadan öce şu paylaşımı yaptı;
“Hüzünlü bir akşamüstü, yurda veda ederken.. Birlikte çıktığımız son yolculuğumuza kalbimde sizlerle gidiyorum. Beni hiç bir zaman yalnız bırakmadınız şimdi de yalnız gitmiyorum. Bu yola kazanmayı hayal ederek, kaybetmeyi de göze alarak çıktık. Zor ve uzun bir serüven bizi bekliyor. Ulaşılması gereken bir hedef, verilmesi gereken bir mücadele ve kazanılması gereken bir Allstar şampiyonluğu var. Unutmayın; yeni bir hedef, yeni bir mücadele, yeni bir şampiyonluk bizi bekliyor.”


SURVİVOR ANIL BERK BAKİ KİMDİR?

1991 yılında doğan Anıl Berk Baki, aslen Trabzonludur.  Lise eğitimini Galatasaray lisesinde tamamlayan genç yarışmacı, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü'nden mezun oldu. 

Spora ilgisi olan yarışmacı, crossfit antrenörü olarak spor yaşantısını sürdürmektedir. Ayrıca yelken, crossfit, Amerikan futbolu, voleybol ve atletizmle ilgili de geçmişi bulunmaktadır.

Anıl Berk Baki, Survivor All Star için Dominik'e gitmeden önce şu paylaşımda bulundu;
“Sevgili dostlar:) Güzel bir sezon bizi bekliyor. En iyilerle yarışmaktan her zaman keyif aldım, almaya da devam edeceğim. Elimden gelenin en iyisini yapcağımdan şüpheniz olmasın. Desteğinizi her an arkamda hissetmekten büyük güven duyuyorum. Sizden tekrar ricam; sosyal medyada nefret ve kin söylemlerinden kaçınalım, her zaman kendimize yakışanı yapalım. Bırakın biz adada yarışalım. Burada da başkalarının yanlışlarından değil, kendi doğrularımızdan beslenelim. Kimseye kötü söz veya yakıştırma yapmayalım. Sizi seviyorum #ABBFC ailesi. Kalın sağlıcakla…” 


SURVİVOR ARDAHAN UZKANBAŞ KİMDİR?
1987 yılında Adana’da dünyaya gelen Sadık Ardahan Uzkanbaş, yurt dışı deneyimlerinden sonra Adana’ya yerleşmiştir. Sadık Ardahan Uzkanbaş, 8 yıl boyunca Adanaspor altyapı takımlarında futbol oynadı. Sakatlıklar nedeniyle futbola ara vermek zorunda kalan Uzkanbaş, ara verdiği yıllarda askere gitti. Askerden sonra ilk yurt dışı tecrübesini yaşadı.

Ardahan Uzkanbaş, 2022 All Star sezonuna başlamadan önce yaptığı son paylaşım şu şekildedir; 
“Evet artık sözün bittiği ve icraatın başladığı yerdeyiz sevgili Survıvor izleyicileri, bugün geldiğim yere kolay gelmesem de hayalimin gerçekleşmesi için herkese sözüm olsun elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım yarım kalan hikayemi tamamlamaya geldim beni destekleyen arkamda duran ve o enerjiyi bana hissettiren sevenlerime çok teşekkür ederim dualarınız bize güç verecek her hikayenin bir sonu vardır inşallah benim hikayemin sonunda kupayı almak olur Allah’a emanet olun sizleri seviyorum babuşlar”


SURVİVOR AYCAN YANAÇ KİMDİR?
21 Kasım 1998 yılında Almanya Nünberg'de dünyaya gelen Aycan Yanaç, futbol kariyerine Nünberg ile başlamış ve daha sonra Köln’de devam etmiştir.

Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015'te Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynamıştır.

2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında yer alan Yanaç, 7 Nisan 2018'de Estonya ile dostluk maçında Türkiye kadın milli takımına ilk kez çağrılmıştır. Ülkemizde A Milli Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynamaktadır. Aycan Yanaç, Survivor 2020 sezonuyla adını geniş bir kitleye duyurdu. Survivor’da uzun süre kalmayı başararak önemli bir başarı elde etti.  


SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?
Barış Murat Yağcı, 1991 yılında İzmir Çeşme Alaçatı'da doğmuştur. Oyuncu olan yarışmacının boyu ise 1,99'dur. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci eğitimine devam etmektedir. yarışmacının gastronomi alanında da tahsili bulunmaktadır.

Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynayan Yağcı, sakatlanmasının ardında sahalara veda etmek zorunda kalmış ve modellik yapmaya başlamıştır.

Best Model of Turkey yarışmasına katıldıktan sonra birinci seçilen Barış Murat Yağcı, yapımcıların dikkatini çekmesinin ardından oyunculuk eğitimi de aldı.  İlk dizisi olan "Kocamın Ailesi" ile oyunculuk kariyerine başlayan yarışmacı, daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırdı.  Yakışıklı oyuncu, yavaş yavaş tanınmaya başlayınca son olarak "Şevkat Yerimdar" dizisinde "Bora" karakterini canlandırmıştır.


SURVİVOR BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR?
Batuhan Karacakaya 5 Şubat 1997 tarihinde dünyaya geldi. Aşk-ı Memnu dizisi ile hatırlanan yarışmacı 2008 ile 2010 yıllarında "Bülent Ziyagil" rolünü canlandırdı. Daha sonra Umutsuz Ev Kadınları dizisinde "Mert" karakterini canlandırdı yarışmacı birçok filmde rol aldı. Son zamanlarda en çok izlenen dizilerden olan Diriliş Ertuğrul dizisinde de "Dündar" rolünü canlandırdı.

2016 / Diriliş Ertuğrul (Dündar)
2011- 2013 / Umutsuz Ev Kadınları (Mert)
2008-2010 / Aşk-ı Memnu (Bülent Ziyagil)
2007-2008 / Bıçak Sırtı (Murat Ertuğrul)
2005 / Beşinci Boyut (Arif/Emre)
2004 / Büyük Buluşma (Tunç)
Aşk Tesadüfleri Sever - 2011
Dersimiz Atatürk - 2010
Bekle Beni - 2010
Uzun Hikâye - 2012


SURVİVOR BERKAN KARABULUT KİMDİR?
Survivor 2020 yarışmacısı olan Berkan Karabulut, kişisel Eğitimci ve pilates hocasıdır. Aynı zamanda Fit2Move işletmesinin sahibi olan Berkan Karabulut, vücut geliştirme üzerine çalışmaktadır. 
2011 yılında Bilecik Üniversitesi'nde okumaya başlayan Berkan Karabulut, 2015 yılında mezun oldu. 7 yaşında futbola başlayan Berkan, sonrasında da birçok spor dalıyla ilgilendi. 2 sene A takım seviyesinde profesyonel olarak basket oynayan yarışmacı daha sonra üniversiteye girip 2013 yılında fitness eğitmenliğine başladı. 
1,5 sene Bellevue Residance'da eğitmenlik yaptıktan sonra bir tanıdığıyla ortak olarak Kuruçeşme'de spor stüdyosu açtı. 25 Aralık 2015'te ise kendi spor salonunu açtı. 


SURVİVOR BERNA KEKLİKLER KİMDİR?
Survivor 2017’de Gönüllüler takımında yarışan Berna Keklikler 2022 Survivor all-star  kadrosunda yer almaktadır.

Almanya’da doğan Berna Keklikler, İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir. Ekonomi eğitimi alan Berna Keklikler, Almanya’da katıldığı güzellik yarışması, Miss Turkuaz Germany’i kazandı. Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Berna Keklikler, aynı zamanda oyunculuk ve modellik de yapmaktadır. Sinemaya düşkün bir insan olduğunu ifade eden Berna Kekklikler, başta bale, buz pateni, yüzme, voleybol olmak üzere pek çok spor dalı ile ilgilendiğini ve haftanın her günü mutlaka spor yapmaktadır. 

Katıldığı yarışma programları ile adını duyuran Berna Keklikler, önce TV 8 ekranlarında yayınlanan Göz6 yarışmasına katılmıştır. Göz6 yarışmasında birinci olduktan sonra Erdi Ünver ile birlikte Survivor'a gitmeye hak kazanan Berna Keklikler, Survivor'ın 2017 kadrosunda yer aldı. Son olarak ekranlarda FOX TV'de yer alan bir moda programına katılan Berna Keklikler, 2022 yılında ise Survivor gönüllüler takımında yer almaktadır. 


SURVİVOR BİRSEN BEKGÖZ KİMDİR?
1980 yılında Almanya Berlin’de dünyaya gelen Birsen Bekgöz, aslen Ankaralıdır. Türkiye milli koşucusu olan Bekgöz, eğitimine Almanya’da başlamış, lisans eğitimini ise Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Kariyeri boyunca birçok kez Türkiye Şampiyonluğu yaşayan Birsen Bekgöz, üç Türkiye rekorunun sahibidir.

2004 ve 2005 yıllarında 200 metrede, 2004, 2006, 2010 ve 2013 yıllarında ise 400 metre engellide birincilik elde etmiştir.

2004 yılında Cezmi Or Kupası'nda 400 metre engellide altın madalya kazanan Birsen Bekgöz, İspanya'nın Almeria kentinde 2005 yılında düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda 200 metre, 400 metre engelli, 4x100 metre bayrak koşusu ve 4x400 metre bayrak koşusu dallarında yarıştı.

Birsen Bekgöz, İslam Oyunları'nda 4 x 100 metre bayrak yarışında altın, 4 x 400 metre engelli bayrak yarışında gümüş madalya kazanmıştır.


SURVİVOR ELİF GÖREN KİMDİR?
Elif Yıldırım Gören, 14 Şubat 1990 tarihinde Bursa'nın İznik ilçesinde dünyaya geldi. 1.70 boyunda ve 55 kilo olan Elif Gören, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir. Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları'ndaki 4 × 400 metre bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur.

Elif Yıldırım Gören, Enka Spor kulübünün İdari Menajeri ve Yöneticisi Yalım Gören ile evli.

Survivor 2020 sezonunun Ünlüler yarışmacılarından biri olan Elif Yıldırım Gören, 2020’de çeyrek finale kalan ilk isim oldu.


SURVİVOR EVRİM KEKLİK KİMDİR?
1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul yıllarından beri voleybola ilgilenen Evrim Keklik, 10 yıl boyunca Fenerbahçe Kulübünün Voleybol takımında oynadı. 1 yıl kadar da Galatasaray’da oynayan Keklik, yaşadığı sakatlık nedeni ile voleybola ara vermek zorunda kaldı. 

Berna Keklik spor kariyerine yüzme antrenörü olarak devam etmektedir. Sporcu kimliğine güvenen Evrim Keklik, 2020 Survivor Gönüllüler takımında mücadele etti. Yarışmadan sonra  "Hayatın İçinden" programı sunuculuğunu üstlenen Keklik, şu an bir takımda yüzme antrenörlüğü yapmaktadır.  Evrim Keklik aynı zamanda sualtı hokeyiyle de ilgilenmektedir.



SURVİVOR GİZEM KERİMOĞLU KİMDİR?
Gizem Kerimoğlu 30 Ekim 1988 yılında dünyaya geldi.  Eski bir futbolcu olan Kerimoğlu Bulgar göçmeni bir ailenin kızıdır. Gizem Kerimoğlu, aynı zamanda oyunculukta yapmaktadır. 
28 yaşındaki güzel yarışmacı, oyunculuk eğitimini 2015 yılında Deniz Erdem tarafından almıştır. 2015 yılında Akademi 35,5 Sanat Evi'nde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi almıştır. 174 boyunda ve 58 kilo olan Gizem Kerimoğlu, bu sezon Survivor 2022 Gönüllüler takımının iddialı isimlerinden birisidir.

Profesyonel spor yaşantısını 2013 yılında noktalayan Gizem Kerimoğlu, aktif spor hayatının ardından oyunculuk ve spikerlik eğitimleri almaya başlamıştır. Dialog ve Barbaros Çidal’dan diksiyon ve spikerlik eğitimleri alıp, tiyatro ve oyunculuk eğitimlerindeki ilk adımlarını kendisi de oyuncu olan arkadaşı Umut Kırcalı ile atmıştır.

2015 yılından bu zamana kadar Akademi 35,5 Sanat Evi’nde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi almaya devam eden yarışmacı Survivor’a katılmak için eğitimini bir süre ara verdi.  2016 sezonunun öne çıkan isimlerinden biri olmayı başaran yarışmacı diğer yarışmacılarla sık sık fikir ayrılıkları yaşamasına rağmen Survivor'da uzun süre kalarak 11. haftada elenmiştir. 


SURVİVOR GÖKHAN KESER KİMDİR?
Aslen Rizeli olan Gökhan Keser,  1987 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. 14 yaşında hobi olarak başladığı modellik yapmaya başlayan yarışmacı genç yaşta "Miss & Mr Model 2004" yarışmasında birinci seçilerek 'Ege Kralı' unvanına sahip oldu. "Best Model Of Turkey 2005” te Turkiye 2. si seçilerek 'Manhunt Turkey' unvanı alıp Türkiye'yi yurt dışında temsil etme hakkı kazanan Keser,  son olarak 2006 senesinde Çin'de gerçekleştirilen Manhunt Internationel yarışmasında Dünya 3.sü ve dünyanın en fotojenik erkeği seçilerek "Manhunt Internationel 2006 3." "Manhunt Internationel Mr. Photogenic" unvanlarını ülkemize getirdi. 
Yurt içinde ve yurt dışında sayısız işler gerçekleştiren Gökhan Keser, hobi olarak başladığı bu yolda Türkiye'nin belli başlı isimleri arasında yerini aldı. Bir yandan hayaline giden yolda "Ekol Drama Sanat Evi"nde Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi alırken, bir yandan da Sevingül Bahadır, Gül Sabar, Kevork Tavityan, Randy Esen'den şan eğitimi almaya başladı.

2006 yılında Atv'de yayınlanan 104 bölüm süren Selena dizisi ile kamera önüne geçerek ilk başrol deneyimiyle geniş bir hayran kitlesi elde etti. 2007 senesinde en başından beri yapmak istediği tek iş ve en büyük hedefi olan, müzikal kariyeri için albüm çalışmalarına ağırlık verdi. Çalışmalarına devam ederken 2008'de Zerrin Özer'in "Ömür Geçiyor" albümünün vokallerinde de bulundu. 2008 yılında "Hepsi" grubuyla birlikte yönetmenliğini Mete Özgencil'in yaptığı "Kayıp Çocuklar Cenneti" isimli sinema filminde başrolü paylaştı. Tanıtımları sinema salonlarında da dönen bu Film yapımcılardan kaynaklanan sebeplerden dolayı yarım kaldı ve vizyona giremedi.

Yıllardır hayalini kurduğu sahnelere Türkiye'nin önde gelen en önemli kadın solistlerinden Sıla ile adım atan Keser; uzun süre sahnede Sıla'ya vokalist olarak eşlik etti. Sıla'nın "İnşallah" ve "Kafa" video kliplerinde de bulunan Keser sanatçının 3. Albümü "Konuşmadığımız Şeyler Var"ın vokallerinde de yer aldı.

Nisan 2011 yılında "Sıla" ile düet yaptığı; sözleri Sıla Gençoğlu, müziği ise Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır imzalı "Hadi Ordan" adlı single'ını radyolar ve dijital platformlar aracılığıyla müzikseverlerin beğenisine sunarak müzik kariyerindeki ilk işini gerçekleştirdi.

Gökhan Keser "Sony Music" etiketiyle 2012 yılının Ocak ayında raflardaki yerini aldı. 2014 başında da ilk albümden sonra 2. single çalışması "Hiç Vaktim Yok" u sevenleriyle buluşturdu. Survivor 2014 sezonunda Ünlüler takımında yer aldı. Gökhan Keser, bu zamana kadar Survivor tarihinde adadan elenmesi için konseylerde hiç ismi yazılmayan, finale kadar SMS'e çıkmayan ve tüm final oyunlarını kazanarak final koltuğuna oturan tek isimdir. 


SURVİVOR HİKMET TUĞSUZ KİMDİR?
16 Kasım 1986'da Antalya'nın Akseki ilçesinde dünyaya gelen Hikmet Tuğsuz, Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun oldu. Tuğsuz'un sporla tanışması ilkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla başlamıştır.

Tuğsuz, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi. Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Atletizmin bir branşında dereceleri var ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı. Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti.

Hikmet Tuğsuz, kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi sporculara antrenörlük yaptı.


SURVİVOR MERT ÖCAL KİMDİR?
29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da doğan Mert Öcal, "Best Model of Turkey" seçildikten sonra 2004 "Best Model of The World" yarışmasını kazandı. Daha sonra "Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar ve Rüyalarda Buluşuruz" gibi çeşitli dizilerde rol aldı. Yurtdışında ve yurtiçinde birçok katalog ve defilede yer alan Öcal, en son "Arka Sokaklar" dizisinde "Tarık" rolü ile izleyici karşısına çıktı. 2020 Survivor yarışmasının Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal, yarışta uzun süre kalmayı başardı. Öcal final göremeden yarışmaya veda etti.

OYNADIĞI DİZİLER VE FİLMLER

2021 - Sen Çal Kapımı
2020 - Survivor 2020
2019-2020 - Arka Sokaklar (Tarık)
2017 - Savaşçı (Baran)
2015-2016 - Aşk Yeniden
2017 - İsimsizler (Tufan Aslan Kalender)
2013 - Bizim Okul
2011 - Doktorlar
2008 - Görgüsüzler
2007 - Yabancı Damat
2007 - Oyun Bitti
2006 - Rüyalarda Buluşuruz
2005 - Nehir
2005 - Asla Unutma


SURVİVOR MERVE AYDIN KİMDİR?

Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de dünyaya geldi. ENKA spor kulübünün sporcusu olan Survivor Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazanmıştır. 
2011 yılında İzmir’de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4× 400 metre bayrak yarışında birinci oldu.

800 metre açık hava ve salon Türkiye rekorlarının sahibidir. 2012 Yaz Olimpiyatları'nda sakatlanmasına rağmen yarışa devam etmesiyle büyük ses getirmiştir.


SURVİVOR NAGİHAN KARADERE KİMDİR?
Nagihan Karadere, 1984 yılında Adana’da dünyaya geldi.  Karadere, kısa mesafe ve engelli koşucusudur. 2012 Londra olimpiyatlarında A barajını geçerek olimpiyatlarda yarışmıştır.

Nagihan Karadere, 2003'te Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı.

2012 yılında Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele etti. Ancak hatalı çıkış yapınca yarış dışı kaldı. Yarışmaya daha önce iki defa katılan Nagihan Karadere 2016 yılında beşinci oldu. Ünlü ismin Ece Arven isimli bir kızı bulunuyor.


SURVİVOR OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?
Ogeday Girişken, 1992 yılında dünyaya geldi. Adanalı olan Ogeday, 2017 yılında Survivor’a katılarak şampiyon oldu. Marmara Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünü mezunu olan yarışmacı Fenerbahçe‘de kürek sporu yapmaktadır.

Ogeday Girişken, dünya çapında gerçekleşen Litvanya' da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası'nda yarışmayı 8. Sırada tamamladı.

Survivor’ın ardından dizilerde de rol almaya başlayan Ogeday Girişken’in rol aldığı yapımlar arasında Bir Litre Gözyaşı, Savaşçı ve Alparslan Büyük Selçuklu bulunuyor.


SURVİVOR SEDA OCAK KİMDİR?
17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa'da doğan Seda Ocak Üniversiteyi Anaokulu Öğretmenliği ve Spor Bilimleri Bölümünden mezun olarak tamamladı. 100 metre engelli koşucu olarak uzun yıllar spor dünyasında yer alan Seda Ocak, çocuk sahibi olduktan sonra profesyonel sporu bırakma kararı aldı ve atletizm antrenörü olarak spor dünyasına hizmet vermeye devam ediyor.
Eski Survivor yarışmacılarından olan Seda Ocak, 2019 sezonunda Survivor Türkiye – Yunanistan’da yarıştı. Yine eski Survivor yarışmacılarından Sema Aydemir’in ikiz kardeşi olan Seda Ocak gönüllüler takımında yer almaktadır. Sema Aydemir ise ünlüler takımında yer alıyor. İki kardeş bu yıl düzenlenen All Star mücadelesinde rakip olarak yarışacaklar. 




SURVİVOR SEMA AYDEMİR KİMDİR?
Survivor'a üçüncü kez katılan Sema Aydemir, aynı zamanda yarışmadan sonra Survivor Ekstra programında yorumlarıyla da çok konuşulmuştu. Başarılı yarışmacı performanslarıyla adından sıkça söz ettirmişti. Sema Aydemir bu kez ikizi Seda Aydemir ile rakip olacak. 
Survivor Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985 yılında Bursa'da doğdu. 3 kız kardeşi olan Sema Aydemir'in ikizi vardır. 1.70 boyunda olan iddialı yarışmacının 63 kilodur.

Survivor 2017 ve Survivor 2018 All Star'da mücadele veren Sema Aydemir, olimpiyatlarda ülkemizi temsil etmiş başarılı bir atlettir.

2012 Londra Olimpiyatları'nda 4 x 400 metre bayrak yarışına çıkan Sema Aydemir; Pınar Saka, Birsen Bekgöz, Meliz Redif birlikte mücadele vermiştir.

Sema Aydemir, Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlenmiş ve 2016 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Ali isminde bir çocuğu vardır. 


SURVİVOR SERCAN YILDIRIM KİMDİR?
Sercan Yıldırım, 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. 7 yaşında futbola başlayan yarışmacı Bursaspor altyapısında oynamıştır. 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçildi.

2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşadı. Buradaki performansı sonrası 3 milyon Euro bedelle 2011 yılında Galatasaray'a transfer olan Sercan Yıldırım, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giydi.

Sercan Yıldrım son olarak Fatih Karagümrük takımına transfer oldu. 1,82 boyunda olan Sercan Yıldırım Forvet ve kanat mevkilerinde oynamaktadır.



SURVİVOR SUDE BURCU KİMDİR?
11 Mayıs 1996 İzmir doğumlu Sude Burcu sporcu bir aileden gelmektedir. Babası futbol antrenörü, annesi pilates eğitmeni, 2 kız kardeşi de Sude gibi tekvandocudur. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olan Sude, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde spor hayatına profesyonel olarak devam etmektedir. Sude Burcu aynı zamanda zumba eğitmenliği de yapmaktadır. 2 kez Avrupa 3.’lüğü, 1 kez Balkan Şampiyonluğu, 7 kez Türkiye Şampiyonluğu gibi dereceleri olan Sude Burcu, 2019 yılında yayınlanan Survivor yarışmasında yer aldı.


SURVİVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR?
30 Kasım 1990 tarihinde İstanbul, Şile'de doğan Furkan Kızılay, Kadir Has Üniversitesi Sistem Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. İyi bir tenis oyuncusu olan Furkan Kızılay, Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Oyunculuğun yanı sıra müzikte de kendisini gösteren Furkan Kızılay, 2009 yılında "Aşksın Sen" adlı albümünü çıkardı.

Çocuklar Duymasın dizisi ile yıldızı parlayan yarışmacı, 2010'da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırdı. 2007 yılında Avrasya Sirki kurucusu Servet Yalçın, Yönetmen Ezel Akay, Pakize Suda, Neco ve Levent Kırca ve sunuculuğunu Süheyl Uygur'un üstlendiği yarışma programı "Ünlüler Sirki"nde birinci oldu.

FURKAN KIZILAY DİZİLERİ VE FİLMLERİ

2022- 2005: Çocuklar Duymasın

2004- 2005: Çocuklar Ne Olacak

2010- 2014: Çocuklar Duymasın

2017: Meryem (Konuk oyuncu)

2017- 2018: Aslan Ailem

2007: Emret Komutanım Şah Mat

2015: Hannas

2016: Kolpaçino 3. Devre

2017: Organik Aşk Hikayeleri

FURKAN KIZILAY ŞARKILARI

2009: Aşksın Sen

2010: Her Şey Senle

2011: Karamel Kokun

2014: Ecem

2014: Vura Vura

2020: Alsam Seni (ft. Can Doe)



SURVİVOR YAĞMUR BANDA KİMDİR?
1998 yılında dünyaya gelen Yağmur Banda aslen İzmirlidir. Lise mezunu olan Banda, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Tekwando takımında yer almaktadır. Spor kariyeri boyunca, Türkiye Şampiyonluğu'nun yanı sıra birçok defa 2.'lik ve 3.'lük derecelerinin sahibi olan Yağmur Banda, Taekwondo'nun dışında birçok spor dalıyla da yakından ilgilenmektedir. 


SURVİVOR YASİN OBUZ KİMDİR?
21 Kasım 1988’de Diyarbakır'da dünyaya gelen Yasin Obuz, 3 kardeşe sahiptir. Çocukluğundan bu zamana kadar spor yapan yarışmacının ilk spor lisansı 1998'de çıkmıştır. Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynamaktadır. Çocukluğunda 2 yıl jimnastik yapan yarışmacı, voleybol ve basketbol da oynamıştır.

Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı. İlk olarak MasterChef 2019 sezonuyla adını duyuran Yasin Obuz daha sonra Survivor 2020’ye de katılmış ve zorlu yarışmada uzun süre kalmayı başarmıştı.

Yasin Obuz Survivor All Star'a katılmadan önce şu paylaşımı yaptı;
“ÖNCELİKLE YENİ BİR HEYECAN İÇİNDE BULUNACAĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM.. BENİ DESTEKLEYEN SEVENLERİM İÇİN ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIMA VE ASLA PES ETMEYECEĞİME SÖZ VERİYORUM... BANA BU YOLDA DESTEK OLAN TÜM AİLEME, DOSTLARIMA, ARKADAŞLARIMA ve SEVENLERİME SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM.. GÖZÜMÜN GÖRDÜĞÜ HİÇBİR ŞEYDEN KORKAN BİRİ DEĞİLİM ÇOK ŞÜKÜR VE BU BÖYLEDE DEVAM EDECEK... ASLA KİMSEYE BOYUN EĞMEYECEĞİM VE ASLA HAK YEMİYİP HAK YEDİRMEYECEĞİM, YOLUMUZ UZUN VE ÇETİN.. SİZLERİN VARLIĞINI HERZAMAN GÖKYÜZÜNE BAKTIĞIMDA HİSSEDECEĞİM... ANNE DÜŞERSEM SAKIN ÜZÜLME, HER DÜŞÜŞÜM DAHA GÜÇLÜ KALKIŞ SEBEBİMDİR. KENDİNİZE İYİ BAKIN ALLAH’a EMANET OLUN... HAYIRLISI NEYSE O OLSUN.. ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE VERSİN”



SURVİVOR ATAKAN ARSLAN KİMDİR?
2016 yılında Survivor’ın şampiyonu olan yarışmacı 2017 yılında Serap Korkmaz ile evlendi ve Leon Aslan Arslan isimli bir çocuğu vardır.
1989 yılında Sivas’ta dünyaya gelen Atakan’ın lakabı Avatar’dır. Spor hayatına basketbol ile başlamış, 17 yaşında ise dövüş sporlarına geçmiştir. 2016 yılında Survivor’ın şampiyonu olmuştur.

Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir. 2008 yılından beri kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında yer alan Atakan, aynı zamanda profesyonel müsabakalara da çıkmaktadır.

2011 yılında Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanan yarışmacı, bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getiren kişi olmuştur. Profesyonel güreşte de yer alan Avatar Atakan, 2015 yılında ise Glory 20 Dubai'de Chad Sudgen ile karşılaşmıştır.

Avatar Atakan, Mix Fight Gala organizasyonunda 81 kilo dünya şampiyonluk maçına çıkıp, Kevin Brenda'yı yenmiştir. Marco Pique ile dövüşmüş ve 3 raunt sonunda rakibini yenerek altın kemerin yeniden sahibi olmuştur. Oyunculukta yapan yarışmacı Söz dizisinde rol almış ve Zafer karakterini canlandırmıştır. Survivor’da yarışırken de sevgilisi olan Serap Korkmaz ile 2017 yılında evlenen Atakan Arslan’ın Leon Aslan isminde bir oğlu vardır.

2022 survivor 2022 survivor All Star 2022 survivor All Star yarışmacıları