Survivor 2022 final ne zaman, ne zaman bitecek?

TAKİP ET

Survivor 2022 All Star geçtiğimiz hafta başlamıştı. 6 ay süren Survivor bu sezonda da aynı mı olacak? Survivor 2022 final ne zaman, ne zaman bitecek? Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Survivor 2022 All Star 15 Ocak günü izleyici ile buluştu. Geçtiğimiz sezonlarda Survivor 6aylık bir süreci kapsayarak genelde ocak ayında başlayıp haziran ayına kadar devam etmekteydi. Yani altı ay boyunca izleyicilerin evlerine misafir oldu. Bu sezon ise kaç ay yayınlanacağı merak edilmeye başlandı. 

Survivor 2022 All Star diğer sezonlar gibi 2022 yılının haziran ayına kadar devam edecek olması beklenmekte. Özellikle nisan ayında reytingleri toplaması beklenmekte. Hazirana kadar devam eden programın 120bölüm olacağı öngörülüyor. 

Survivor 2021 yılında 129bölüm yayınlanarak son bölümüyle 25 Haziiran 2021 tarihinde izleyiciye veda etmişti. 2022 yılında ise bazı aksaklıklar yaşanması sebebi ile 15temmuz tarihine kadar uzamıştı. 

Survivor 2022 All Star final tarihi ne?
Diğer sezonlardan yola çıkarak bu seneki yarışmanında 25-26 Haziran tarihinde final yapması beklenmekte. Ancak yine de bunun bir tahmin olduğunu söylemeliyiz. Acun Ilıcalı ise programın bitiş tarihini temmuz ayına bırakmayı istememekte. Çünkü temmuz ayında yaz mevsimi ve tatillerden dolayı izleyici potansiyeli oldukça düşüyor. 

Survivor 2022 All Star bitişinin ardından ise Masterchef 2022 programıyla tekrar TV8 ekranlarına izleyiciyi kilitleyecek. Bu sezon olan Masterchef izleyici tarafından çok sevilerek başarılı programlar arasında girmişti.

Survivor 2022 All Star yarışmasında kim galip olur?
Başlarda yarışmalar kazananları ve elenenleri belirliyor olsa da yarışmanın sonlarına doğru artık yarışmalardan daha çok izleyicinin kanaati daha ön planda oluyor. Bundan dolayı kendini sevdiren yarışmacılar son dörde kaldıklarında SMSler onlar için oldukça önemli olacak. Tahmin olarak söylemek gerekirse Barış Murat Yağcı ya da Adem Kılıçcı'nın ön plana çıkarak yarışmada galibiyete oynayabilirler. 

survivor survivor all star final tarihi