Survivor 2022 finalistleri belli oldu? Batuhan mı, Adem mi, Nisa mı, finale kimler kaldı?

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Al Star 2022'de büyük final için nefesler tutuldu. Zorlu bir mücadeleyi geride bırakmaya hazırlanan yarışmacılar şampiyonluğa ve kupaya artık bir adım daha yakın. TV8 ekranlarında canlı yayınla gerçekleşen yarı finalde Ayşe ve Nisa arasında büyük bir mücadele yaşandı ve ikili arasındaki mücadeleyi Nisa kazandı. Şimdi gözler finalistlere çevrildi.

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Al Star 2022’de büyük final için nefesler tutuldu. Zorlu bir mücadeleyi geride bırakmaya hazırlanan yarışmacılar şampiyonluğa ve kupaya artık bir adım daha yakın. TV8 ekranlarında canlı yayınla gerçekleşen yarı finalde Ayşe ve Nisa arasında büyük bir mücadele yaşandı ve ikili arasındaki mücadeleyi Nisa kazandı. Şimdi gözler finalistlere çevrildi. Ayşe, Survivor’ın son düzlüğünde şampiyonluğa veda ederken Nisa, Batuhan ve Adem yarı final koltuğunda oturuyor. Yarı finalde finalistler için büyük SMS oylaması sürüyor. Birazdan Acun Ilıcalı oylamayı kapatacak ve büyük finale kalan 2 isim açıklanacak. Nefesler tutuldu ve finale kalan 2 ismi öğrenmek için geri sayım başladı. Peki, Survivor 2022 finalistleri kimler? Adem mi? Nisa mı? Batuhan mı? Survivor 2022 finale kimler kaldı? Survivor 2022 büyük final ne zaman? İşte tüm merak edilenler…

Ayşe Elendi

Survivor All Star 2022'de yarı finale çıkmayı başaran Ayşe Yüksel, rakibi Nisa karşısında büyük finale yükselemedi ve yarı finalde elendi. Ayşe'nin elenmesinin ardından Nisa, Batuhan ve Adem yarı finalde son 3'e kalan yarışmacılar oldu. 

Batuhan Şampiyonluğa Veda Etti

Survivor All Star 2022'nin başarılı yarışmacıları arasında olan Batuhan Karacakaya, büyük final oylamasında Nisa ve Adem karşısında en düşük oyu alarak şampiyonluğa veda etti.

Nisa ve Adem Finalist

Survivor All Star 2022'nin finalistleri belli oldu. Nisa ve Adem sinal koltuğuna oturacak iki isim oldu. Nisa ve Adem arasında çekişmeli bir şampiyonluk yarışı olacak ve bu iki isimden biri Survivor All Star 2022 şampiyonu olarak kupayı alacak.

Survivor 2022 Büyük Final Ne Zaman?

Survivor All Star 2022'nin büyük finali 30 Haziran 2022 Perşembe akşamı canlı yayınla TV8 ekranlarında olacak.