Survivor 2022 hangi günler yayınlanıyor? Survivor yayın günleri ve saati

TAKİP ET

TV8'de yayınlanan yarışma programı Survivor'ın yeni sezonu Survivor All Star 2022'nin yayın günleri ve saati insanların gündeminde yer alıyor. Peki Survivor 2022 hangi günler yayınlanıyor? Cevabı haberimizde...

Reklam
Reklam

TV8’de yayınlanan ve yıllardır reyting rekorlarını alt üst eden fenomen yarışma programı Survivor’ın yeni sezonu Survivor All Star 2022 an itibariyle yayın hayatına devam ediyor. Dominik Cumhuriyeti’nde devam eden yarışmada gönüllüler ile ünlüler takımlarının kıran kırana geçen mücadeleler izleyenlerin nefeslerini kesiyor. Sunuculuk ve yapımcılık görevini Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor All Star 2022’nin yayın günleri ve saati insanların arama motorlarına en çok yazdığı terimler arasında yer alarak dikkat çekiyor. Peki Survivor 2022 hangi günler yayınlanıyor?
Survivor 2022 Hangi Günler Yayınlanıyor?
TV8’de yayınlanan Survivor All Star 2022’nin ilk bölümü 15 Ocak 2022 Cumartesi günü yayınlanmıştı. Acun Ilıcalı’nın sunuculuk ve yapımcılığını yaptığı fenomen yarışma programı Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere bu hafta 5 kez TV8 ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Perşembe ve Cuma günleri TV8’in bir başka sevilen programı O Ses Türkiye’nin yarı final ve final bölümlerinin olması sebebiyle Survivor bu günlerde yayınlanmayacak. 

TV8 Survivor Survivor All Star 2022 Survivor 2022 yayın günleri Acun Ilıcalı