Survivor 2022 Nisa Bölükbaşı yarışacak mı, geri dönecek mi?

TAKİP ET

Survivor 2022'nin başlamasına çok az bir süre kalmışken bazı yarışmacılar Covid-19'a yakalandı. Survivor 2022 All Star yarışmasında yarışacak olan ve tanıtımlarda da yer alan Nisa Bölükbaşı, koronavirüse yakalandığı için diğer yarışmacılarla beraber Survivor adasına gidemedi. Peki Survivor 2022 Nisa Bölükbaşı yarışacak mı, geri dönecek mi? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Survivor 2022’nin başlamasına çok az bir süre kalmışken bazı yarışmacılar Covid-19’a yakalandı. Survivor 2022 All Star yarışmasında yarışacak olan ve tanıtımlarda da yer alan Nisa Bölükbaşı, koronavirüse yakalandığı için diğer yarışmacılarla beraber Survivor adasına gidemedi. Yarışmacılara ve set ekibine Dominik Cumhuriyeti yolculuğu öncesinde Covid-19 testi yapıldı. Yarışmacıların aşılarının tam olmasına rağmen Nisa Bölükbaşı’nın testi pozitif çıktığı için uçağa binemedi. Survivor 2022’e başlamadan ara veren Nisa Bölükbaşı büyük bir hayal kırıklığına uğrarken 7 günlük bir karantinaya alındı. Hastalığı kolay atlatan ve durumu iyi olan Nisa Bölükbaşı’na Acun Ilıcalı ve yarışmacılar geçmiş olsun videosu gönderdi. Survivor 2022 yarışmasına Nisa Bölükbaşı’nın yerine Yağmur Banda dahil oldu. 

Nisa Bölükbaşı Survivor 2022’ye geri dönecek mi?
Şu an sağlık durumu gayet iyi olan Nisa Bölükbaşı hastalığını atlattıktan sonra Survivor 2022 yarışmasına yedeklerden dahil olacaktır. Acun Ilıcalı’nın kararıyla Nisa Bölükbaşı’nın ilerleyen zamanda gönüllüler takımında yer alacağını söyledi ama Nisa Bölükbaşı, Survivor 2022 yarışmasına yedeklerden katılacak olan ilk yarışmacı olmayabilir. 

Survivor 2022 Nisa Bölükbaşı Survivor 2022 All Star acun ılıcalı