Survivor 2023 kadrosu şekilleniyor, Acun Ilıcalı şaşırtmaya devam ediyor! İşte yeni bir isim daha…

TAKİP ET

Survivor 2023 bomba gibi geliyor. Acun Ilıcalı yeni isimleri paylaşıyor. Berdan Mardini'den sonra bir isim daha… İşte Survivor 2023 kadrosunda merak edilen o isimlerden biri.

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında 2015 yılından bu yana kesintisiz devam eden Survivor yarışmasında bomba isim daha! Acun Ilıcalı İnstagram hesabından paylaştı. Herkes şaşkına döndü. Berdan Mardini’nin ardından şaşırtan o isim…

Verdiği kilolarla aylarca gündemde kalmıştı

Hayat Bilgisi’nin Arif’i, Selena’nın Zülfikar’ı olan Ümit Erdim Survivor’a katılıyor! Acun Ilıcalı’nın ilk yarışmacı Berdan Mardini’nin ardından açıkladığı ikinci yarışmacı Ümit Erdim oldu. Geçtiğimiz yıllarda fazla kilolarından kurtulup adeta iğne iple dönmesi ile uzun süreler boyunca gündemde kalmayı başaran Ümit Erdim Survivor’a katılıyor.

'Hadi hayırlı olsun'

Acun Ilıcalı Ümit Erdim'in Survivor'a dahil olduğu paylaşımını yaparken; 'Sevgili Ümit Erdim Survivor2023 kadrosuna dahil oldu, kendisine başarılar dilerim' notunu ekledi. Ümit Erdim de Acun Ilıcalı'nın paylaşımını hikayesine alarak 'hadi hayırlı olsun' notu ile birlikte paylaşarak takipçilerine haberi duyurmuş oldu.

Ailesine bağlı bir isim

Herkes Ümit Erdim’i eşine ve kızına olan bağlılığı ile biliniyor. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Erdim, kızı ile fotoğraf ve videoları paylaşmayı da ihmal etmiyor.