Survivor 2023'ün 6 ismi daha belli oldu

TAKİP ET

Ekranların en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor 2023'ün 6 ismi daha belli oldu! Acun Ilıcalı işte o isimleri paylaştı, büyük ses getirecek!

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında her sezonuyla farklı maceralara adım atan Survior’un 2023 sezonu için ekibin tamamlanmasın az kaldı. Acun Ilıcalı her gün kendi resmi sosyal medya hesabından yarışmacıları merak edenleri için açıklıyor. Bu sefer açıkladığı isimler de yine çok ses getirecek!

6 isim daha belli oldu

Survivor 2023 sezonu için 6 yeni yarışmacı daha belli oldu. Acun Ilıcalı’nın resmi sosyal medya hesabından açıkladığı isimler arasında Exen platformu üzerinden yayınladığı yarışma programında yer alan lper Rende, Elanur, Chaby, Halil İbrahim Göker, Buse Plan ve Kürşat Juan gibi fenomen isimler bu kez Survivor 2023 kadrosuna dahil oldu.

 Acun Ilıcalı’nın fenomen isimlerin yanı sıra fenomen isimlere yer vermesi de yarışmayı bir hayli heyecanlandırdı. Yarışmacıların takipçileri ve hayranları yeni sezonun başlaması için dört gözle bekliyor! Acun Ilıcalı tüm yarışmacılarda olduğu gibi paylaştığı bu ekibe de başarılar dilemeyi ihmal etmedi.