Survivor 2023'ün kadrosu yavaş yavaş tamamlanıyor! Acun Ilıcalı'dan 3 kadın oyuncu için paylaşım geldi, bakın ekipte hangi isimler olacak

TAKİP ET

Acun Ilıcalı Survivor 2023 kadrosunda ünlüler takımı için isimleri açıklamaya başladı. Acun Ilıcalı daha önce açıkladığı 4 ismin ardından bu kez 3 kadın ismi birden açıkladı. İşte o isimler…

Reklam
Reklam

Acun Ilıcalı Survivor 2023 kadrosunu teker teker sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla halka duyurmaya devam ediyor. Bu kez 3 kadın oyuncunun ismini açıklayan Ilıcalı ünlüler takımını neredeyse duyurdu! İşte ünlüler takımında yer alacak 3 kadın isim!

4 ismi paylaşmıştı

Acun Ilıcalı daha önce yaptığı diğer paylaşımlarla kesinleşen 4 yarışmacının ismini duyurmuştu. Kesinleşen 4 yarışmacı arasında Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken ve Yusuf Güney isimleri yer alıyor. Acun Ilıcalı yaptığı son paylaşımla 3 kadın yarışmacının; Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman olduğunu duyurmuş oldu.

‘Hepsine başarılar dilerim’

Acun Ilıcalı yaptığı paylaşımın altına yarıca ‘Sevgili Zeynep Alkan, Seçkin Priler ve Cansu Tuman Survivor2023 kadrosuna dahil olan isimler, hepsine başarılar diliyorum’ notunu düştü.