Survivor 25 Nisan 2022 Kim aday oldu? Olaylı konseyde ünlüler gönüllüler birbirine girdi

TAKİP ET

Survivor All Star 25 Nisan 2022 Kim aday oldu sorusunun yanıtı yarışmayı yakından takip eden izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Survivor'da dün akşam oldukça olaylı bir ada konseyi gerçekleşti. Ünlüler ve gönüllüler takımları Ada konseyinde adeta birbirine girdi. 18 Survivor 25 Nisan 2022 kim eleme adayı oldu? Survivor 2022 All Star eleme adayı ve detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmasında dün akşam oldukça Heyecanlı bir ada konseyi yaşandı. Ada konseyinde başlayan olaylar silsilesi konseyde de devam etti. Özellikle Sude'nin gözyaşları geceye damga vururken Ada konseyinde ortaya çıkan sonuç büyük şaşkınlık yarattı. Peki, Survivor 25 Nisan 2022 eleme adayı kim oldu? Survivor 25 Nisan 2022 Kim aday oldu?

Ünlüler ve gönüllüler takımları birbirine girdi

Survivor 2022 All Star'da dün akşam haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyunu güç oyunu olunca ünlüler takımı daha ilk anda pes etti. Oyun sırasında gözyaşlarına boğulan Sude ise arkadaşlarının en başta oyunu bıraktığını ve kazanacaklarına inanmadığını söyledi. Ada konseyinde kendi isminin yazılacağını düşünen Sude yarışmayı ağlayarak geçirirken performans birincisi çıkması ile herkesin ağzı açık kaldı. Haftanın performans birincisi Sude olunca ünlüler takımı Sude’nin ismini yazamadı. Dokunulmazlık oyunu sonrasında ünlüler ve gönüllüler takımı arasında Ogeday’ın yaptığı açıklama nedeniyle çıkan gerginlik Ada konseyinde de devam etti. Gönüllüler takımı Ogeday’ı kendi takım işlerine karışmakla suçlarken özellikle Nisa ile ilgili yapılan yorumlar herkesi çileden çıkardı. Gerginliğin büyümemesi için Acun Ilıcalı Ada konseyinde yarışmacılara müdahale etti.

Survivor 2022 All Star 25 Nisan Kim aday oldu?

Gergin geçen dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi sonrasında Survivor 25 Nisan 2022 eleme adayı belirlendi. En başta Sude'nin ismini yazmayı düşünen ünlüler takımına Sude'nin dokunulmaz olması büyük bir şok yaşatırken gönüllüler takımı da bu durumu “Evdeki hesap çarşıya uymadı” sözleriyle yorumladı. Ada konseyinde yapılan oylama sonucunda eleme adayı olarak Ayşe'nin ismi yazıldı. Survivor 2022 All Star'da bu hafta eleme adayları sırası ile Gökhan, Evrim, Barış ve Ayşe oldu. Bu 4 yarışmacıdan biri bu akşam Survivor 26 Nisan 2022 SMS sıralaması oy sonuçlarına göre veda edecek.