Survivor 26 Nisan 2022 Ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da bugün ödül ne?

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmasında heyecan hız kesmeden devam ediyor. Mavi ve kırmızı takımın mücadelesinde ekranlara Taşıyan yarışma programında bu akşam ödül oyunu oynanacak. Haftanın dokunulmazlık oyunları sona ererken Ödül oyununu kimin kazanacağı ekran başında izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Peki Survivor 26 Nisan 2022 ödülü kim kazandı? 26 Nisan Survivor 2022 büyük ödül ne?

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışması Survivor 2022 All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta takımlar dokunulmazlık oyunlarını tamamladı ve eleme adayları belli oldu. Bu akşam bir eleme gerçekleşecek. Ünlüler takımından 3 eleme adayı çıkarken gönüllüler takımından ise sadece bir eleme adayı var. Yani yüksek ihtimalle veda ünlüler takımından yaşanacak. Peki, Survivor 26 Nisan 2022 Ödül oyununu kim kazandı? Survivor 26 Nisan 2022 ödülü kim aldı? Survivor'da bugün ödül ne?

Survivor 26 Nisan 2022 ödül ne?

TV 8 izlenme rekorları kıran yarışması Survivor 2022 All Star'da finale doğru adım adım yaklaşırken bir yandan da ödüller her geçen gün büyümeye devam ediyor. Özellikle bir yere gitmeli olan ödüller yarışmacılar tarafından heyecanla bekleniyor. Survivor 2022 All Star'da bu akşam da yeni bir ödül oyunu oynanacak. Murat Ceylan ödül oyununun hemen öncesinde takımlara ödülün ne olduğunu açıklayacak. Yani şu anda Survivor'ın bu akşamki ödülü bilinmiyor.

Survivor 26 Nisan 2022 Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da bu haftanın dokunulmazlık oyunları tamamlandı. Bu hafta eleme adayları ünlüler takımından Barış, Gökhan ve Ayşe oldu. gönüllüler takımının tek eleme adayı ise Evrim oldu.bu akşam Survivor'da bir veda gerçekleşecek. Ancak eleme öncesinde takımlar ödül oyununu kazanmak moral bulmak ve takım olarak belki de son ödüle gitmek istiyor. Survivor 26 Nisan 2022 ödülü kim kazandı sorusunun yanıtı belli olduktan sonra haberimizde sizlerle paylaşacağız...