Survivor Adem Kılıççı'dan Acun Ilıcalı açıklaması

TAKİP ET

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 de izleyicileri ekran başına kilitleyen Survivor All Star 2022 yarışması sona erdi ama yankıları hala devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan yarışmada sezonun şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu. Adem Kılıççı ise yarışmadan ikinci olarak ayrıldı. Yarışmanın sona ermesi sonrasında Acun Ilıcalı'yı takipten çıktığı iddia edilen Adem Kılıççı YouTube'da katıldığı bir programda bu konuda açıklamalarda bulundu.

Reklam
Reklam

Televizyon ekranlarında izleyicilerin büyük ilgi ile takip ettiği Survivor All Star 2022 yarışmasında final geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Sezonun şampiyonu Nisa Bölükbaşı olurken eski şampiyonlardan Adem Kılıççı ise yarışmayı ikinci olarak tamamladı. Adem Kılıççı, yarışmanın ardından Acun ılıcalı'yı takipten çıktığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Geçtiğimiz yıllarda YouTube'da yayınlanan bir programa katılan Adem Kılıççı, Acun Ilıcalı ile ilgili ortaya atılan iddialara cevap verdi.

YARIŞMADAN SONRA TAKİPTEN ÇIKTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Survivor 2022 All Star yarışmasında ikinci olarak tamamlayan eski şampiyonlardan Adem Kılıççı Youtube'da İrem Erbaş’ın sunduğu  Bi' Başka adlı programa katıldı. Yarışmanın sona ermesi ile birlikte 2. olmayı hazmedemediği ve Acun ılıcalı'yı takip etmeyi bıraktığı yönündeki iddialara da burada cevap verdi. Acun Ilıcalı'yı Survivor All star'a gitmeden önce de takip etmediğini söyleyen Adem Kılıççı, Acun Ilıcalı ile ilgili bir haber görmesi halinde hesabına girip baktığını ve bu konuda aralarında bir espri olduğunu dile getirdi.

2-3 SENE ÖNCE TAKİP ETMEYİ BIRAKTIM

Acun Ilıcalı'yı takip etmeyi 2-3 sene önce bıraktığını ve yarışmanın finali sonrasında olan bir durum olmadığını belirten Adem Kılıççı, bu konuda aralarında bir espri olduğunu belirterek Bu espriyi de açıklamak istemediğini söyledi.