Survivor Adem Kılıçcı kimdir, kaç yaşında? Adem Kılıçcı Survivor'a neden geç katıldı, hastalığı neydi?

TAKİP ET

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star'ın 11.bölüm fragmanında Adem Kılıçcı'nın görüntüleri dikkat çekti. Sağlık sorunları yaşadığı için Survivor All Star yarışmasına geç dahil olan Adem Kılıçcı'nın kim olduğu merak edildi. Peki Survivor Adem Kılıçcı kimdir, kaç yaşında? Adem Kılıçcı Survivor'a neden geç katıldı, hastalığı neydi? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star’ın 11.bölüm fragmanında Adem Kılıçcı’nın görüntüleri dikkat çekti. Sağlık sorunları yaşadığı için Survivor All Star yarışmasına geç dahil olan Adem Kılıçcı’nın kim olduğu merak edildi. 1986 yılında Ağrı’da doğan Adem Kılıçcı, Türkiye’ye Kafkasya’dan göç etmiş Karapapak Türkleri’ndendir. İstanbul bulunan Fenerbahçe Boks Şubesi’nin üyesi olan Adem Kılıçcı, Antalya’da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı. 2007 yılında Dünya Amatör Boks Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Adem Kılçcı, 2008 yılında Yaz Olimpiyatları çerçevesinde 69 kiloda mücadele ettiği İngiliz rakibi Billy Joe Sanders’e yenilerek Yaz Olimpiyatlarına veda etmiştir. 
2009 yılında İtalya’nın Pascara kentinde gerçekleştirilen Akdeniz Oyunları’na katılan Adem Kılıçcı, göstermiş olduğu üstün performansla gümüş madalya kazanmıştır. 2011 yılında Ankara’da düzenlenen Büyükler Avrupa Şampiyonası’na katılan Adem Kılıçcı burada da gümüş madalya kazanmıştır.  2014-2015 döneminde Dünya Boks Fedarasyonu tarafından düzenlenen APB Profesyonel Boks Ligi’nde dünya şampiyonu olan Adem Kılıçcı, Rio’da gerçekleşecek olan olimpiyatlara gitmeye hak kazanmış fakat kanında yasaklı madde tespit edildiği için yarışmaya katılamamıştır. 
21 Ocak 2017’de yayınlanmaya başlayan Survivor 2017 kadrosunda ünlüler takımında yer alan Adem Kılıçcı final koltuğuna oturmuş yarışmayı ikinci olarak bitirmiştir. 2018 yılında All Star konsepti ile ekranlara gelen Survivor yarışmasına tekrardan katılan Adem Kılıçcı yarışmada şampiyon olmuştur. 2022 yılında da en iyilerin yarıştığı Survivor All Star yarışmasına dahil olan Adem Kılıçcı, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle oyunlarda yer alamadı. 


Adem Kılıçcı yarışmaya neden geç geldi, hastalığı neydi?
Survivor All Star 2022 yarışmasında yer alan Adem Kılıçcı’nın oyunlara neden katılmadığı merak konusu oldu. Adem Kılıçcı, Survivor All Star yarışması için antrenman yaparken sakatlanmış ve doktoru tarafından ameliyat olmasına karar verilmiştir. Ameliyat olduğu için Survivor All Star’da oyunlara katılamayan Adem Kılıçcı iyileştikten sonra tekrar yarışmaya dahil oldu. 

Survivor Survivor all star Survivor Adem Kılıçcı Adem Kılıçcı