Survivor All Star 2022 2.bölüm fragmanı 17 Ocak 2022 Pazartesi TV8

TAKİP ET

Survivor All Star 2022 ilk bölümü 15 Ocak akşamı ekranlara geldi. İlk bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatan yarışma programı TV8 ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. İzleyiciler tarafından araştırılan yarışma programının yeni bölümünün ne zaman olduğu merak ediliyor. Peki, 2022 Survivor All Star yeni bölüm ne zaman? Survivor All Star fragmanı yayınlandı mı? Survivor All Star fragmanda ne oldu? İşte yanıtları…

Reklam
Reklam

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor yeni sezonu başladı. All Star formatında olan 2022 Survivor yarışma programı ilk bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. İlk bölümüyle izleyenleri televizyon başına kilitleyen yarışma programının 2. bölüm fragmanı merak ediliyor. TV8 ekranlarında kaldığı yerden devam eden yarışma programı 17 Ocak 2022 Pazartesi akşamı 20.00’da yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Peki, 2022 Survivor All Star yeni bölüm ne zaman? Survivor All Star fragmanı yayınlandı mı? Survivor All Star fragmanda ne oldu? İşte yanıtları…

 

1. BÖLÜM ÖZETİ

Her sene bir Türkiye klasiği olarak ekranlara gelen Survivor yarışma programı bu senede geleneği bozmadı. 2022 Survivor formatı All Star olarak ekranlarda yerini aldı. Survivor programında daha önce yarışan yarışmacılardan oluşan kadro büyük ses getirdi. Ünlüler ve Gönüllüler olarak adalarına yerleşen takımlar oldukça zor bir ödül oyunuyla karşı karşıya kaldılar. 

İlk ödül oyununda kazanan takım baraka yapmak için gerekli malzemeleri alırken kaybeden takım tahtaları bile alamayacak. Ödül oyununda arabaları iterek belirlenen yerlere park ederek kazanan takım baraka için gerekli malzemelerin sahibi oldu. 

İlk oyunu ise gönüllüler takımı kazandı. Oyun sırasında sakatlanan Barış Murat Yağcı diğer yarışmacılara ve izleyicilere korku dolu anlar yaşattı. Ardından oynanan dokunulmazlık oyunu da alan gönüllüler takımı ise derin bir oh çekti. Acun Ilıcalı’nın konseyde ise sürgün kampı uygulamasını anlatmasından sonra yarışmacıların korktuğu gözlerinden okunuyordu. Survivor tarihinde ilk defa uygulanacak sürgün kampı, sadece ilk hafta için geçerli olacak. Sürgüne giden ilk aday ise Birsen oldu.

Survivor 2022 2. bölüm ne zaman?

Survivor 2022 yılında All Star konsepti ile ekranlarda yerini aldı. Önceki sene yarışmalara katılan oyuncular bu sene de zorlu parkurlarda ter dökecek. İlk bölümü 15 Ocak 2022 Cumartesi günü ekranlara gelen yarışmanın ikinci bölümü ise 17 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 20:00’da ekranda olacak. 

Survivor 2022 Ünlüler Kadrosu

Survivor 2022 ünlüler kadrosu: Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Birsen Bekgöz.

Survivor 2022 Gönüllüler Kadrosu

Survivor 2022 gönüllüler kadrosu: Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Seda Aydemir, Evrim Keklik, Yağmur Banda.

2022 Survivor All Star 2022 Survivor All Star oyuncu kadrosu 2022 Survivor All Star ilk bölüm özeti 2022 Survivor All Star fragman 2022 Survivor All Star ikinci bölüm fragmanı