Survivor All Star 2022 kadrosunda kimler var? Survivor All Star kadrosu açıklandı

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star programının kadrosu sonunda açıklandı. İnsanlar bu sene kimlerin Survivor'da olacağını merak ediyor. Peki Survivor All Star 2022 kadrosunda kimler var? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

TV8’de yıllardır yayınlanan ve yayınlandığı dönemde reyting rekorlarını alt üst eden Survivor’ın yeni sezonununda All Star formatıyla yayınlanacağı daha önceden biliniyordu. Yarışmanın hayranları Survivor All Star 2022’de kimlerin ter dökeceğini merak ediyordu. Alınan son bilgilere göre Survivor All Star 2022’ın yarışmacı kadrosu açıklandı. Peki Survivor All Star 2022 kadrosunda kimler var?
Survivor All Star 2022 Kadrosunda Kimler Var?
TV8’in sahibi olan Acun Ilıcalı’nın son dakika açıklamasıyla Survivor All Star 2022’de yarışacak olan yarışmacıları kamuoyu ile paylaştığı iddia edildi. Ünlü milyoner ‘’Kadrolar belli oldu diyebilirim. Yakın bir zamanda bunu Pazartesi veya Salı günü açıklayabiliriz." sözlerini sarf etmişti. Sosyal medyada ise Survivor All Star 2022’nin kadrosunun Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Mert Öcal, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay, Batuhan Karacakaya, Berkan Karabulut, Anıl Berk Baki, Sude Burcu, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Gizem Memiç, Nagihan Karadere, Hikmet Tuğsuz, Seda Ocak, Sema Aydemir, Adem Kılıçcı gibi isimlerdeh oluştuğu iddiaları dolanıyor.
Survivor All Star 2022’nin kadrosunun Aralık ayı bitmeden netlik kazanacağı tahmin ediliyor.

Acun Ilıcalı survivor 2022 all star kadrosu TV8 Survivor All Star 2022