Survivor All Star 2022 ne zaman başlıyor? Survivor All Star 2022 yarışmacıları kimler?

TAKİP ET

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından Survivor'ın 2022 yılında All Star formatıyla yayınlanacağı açıklandı. Bir çok insan yarışma kadrosunu öğrenmeye çalışıyor. Peki Survivor All Star 2022 ne zaman başlıyor? Survivor All Star 2022 yarışmacıları kimler? Yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Reklam
Reklam

TV8’de yayınlanan ve yayınlandığı dönemde izleyenleri ekranlara kilitleyecek mücadelelere sahne olan Survivor’ın 2022 yılında All Star formatıyla ekranlara gelecek olması hayranlarını sevinçten çılgına çevirdi. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de yayınlanacak olan ve yine Acun Ilıcalı’nın sunucu olarak yer alacağı Survivor All Star 2022’nin ne zaman başlayacağı ve yarışmada hangi isimlerin yer alacağı insanların gündeminin üst basamaklarını meşgul ediyor. Peki Survivor All Star 2022 ne zaman başlıyor? Survivor All Star 2022 yarışmacıları kimler?
Survivor All Star 2022 Yarışmacıları Kimler?

Survivor All Star 2022’de hangi yarışmacıların yer alacağı konusunda ne Acun Ilıcalı’dan ne de TV8’den henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bazı iddialara göre  Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Mert Öcal, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay, Batuhan Karacakaya, Berkan Karabulut, Anıl Berk Baki, Sude Burcu, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Gizem Memiç, Nagihan Karadere, Hikmet Tuğsuz, Seda Ocak, Sema Aydemir, Adem Kılıçcı gibi önemli isimler sevilen yarışma programında yer alabilir. İlerleyen günlerde resmi yarışmacı kadrosunun duyurulması bekleniyor. 
Survivor All Star 2022 Ne Zaman Başlıyor?
Heyecanla beklenen yarışma programı Survivor All Star 2022’nin ne zaman başlayacağı henüz netlik kazanmadı. Her sene Ocak ayının sonunda veya Şubat ayının başında yayınlanmaya başlanan programın 2022 yılında da bu aylar içerisinde başlayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

TV8 Survivor All Star 2022 Acun Ilıcalı