Survivor All Star'da finale günler kala elenen isim şok etti! Şampiyon olması bekleniyordu

TAKİP ET

Survivor All Star 24 Haziran elenen isim herkesi şok etti. Survivor All Star 2022 de finali artık sayılı günler kala yarışmacılar dokunulmazlık oyununu kazanabilmek için büyük mücadele gösterdi. Ada konseyinde dokunulmaz olan isimler tarafından verilen eleme adayları belirlendi. 24 Haziran Survivor kim elendi, kim gitti gibi sorular da son bölümü kaçıran izleyiciler tarafından merak edildi. Survivor'dan kim elendi? Survivor 24 Haziran kim gitti?

Reklam
Reklam

24 Haziran Survivor All Star 2022 kim elendi sorusunun yanıtı izleyiciler tarafından merakla araştırıyordu. TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışmasında dün akşam yeni bir eleme heyecanı daha yaşandı. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunu sonuçlarına göre eleme adayları belirlenirken gecenin sonunda adaya bir şampiyonluk adayı daha veda etti. Survivor All Star 24 Haziran elenen isim herkesi hüzne boğdu. Peki, 24 Haziran Survivor All Star'da kim elendi? Survivor 24 Haziran kim gitti?

Büyük final 30 Haziran'da yapılacak

TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran Survivor 2022 All Star büyük final tarihi belli oldu. Acun Ilıcalı Geçtiğimiz günlerde yarışmacılarla birlikte yaptığı canlı yayınlar büyük finalin tarihini ve yerini duyurdu. Survivor 2022 All Star Finali bu yıl İstanbul'da yapılacak. Yarı final 29 Haziran'da gerçekleşirken büyük final ise 30 Haziran Perşembe günü olacak.

Survivor All Star 24 Haziran kim elendi?

Survivor 2022 All Star yarışmasında izleyicilerin şampiyonluk adayları peş peşe veda ediyor. Önce Atakan, ardından Ogeday ve son olarak da Berkan'ın elenmesi sonrasında giden son yarışmacı izleyenleri adeta hüzne boğdu. Bu sezon kadın şampiyon çıkmasını ise yani izleyiciler yarışmadaki mücadelesi ve performansı ile göz dolduran Nagihan'ın vedasına çok üzüldü. Survivor 2022 All Star 24 Haziran elenen isim Nagihan Karadere oldu.

Survivor 2022 All Star'da 2. dokunulmazlık oyununu kazanan Ayşe Ada konseyinde eleme adayı olarak Nagihan'ın İsmini söylemişti. n başından beri kadın şampiyon olmasını İstediğini söyleyen Ayşe'nin potaya iki kadın yarışmacıyı sokması hem Nagihan dan hem de izleyenlerden tepki çekti. Nagihan eleme konseyinde yaptığı açıklamada potaya girmekten dolayı değil bir kadın tarafından adını söylemesinden dolayı üzgün olduğunu belirterek Ayşe'ye tepki göstermişti.

Sosyal medya kullanıcıları da tepki gösterdi

Ayşe'nin Bugüne kadar hep kadın şampiyon olmasını istediğini söylemesi ve aynı zamanda bu hafta iki dokunulmazlık oyunu kazanarak Nisa ve Nagihan'ın isimlerini eleme adayı olarak söylemesi izleyicilerden de tepki çekti. Ekran başında izleyenler yarışmada üç erkek yarışmacı olduğunu hatırlatarak Nisa ve Nagihan'ın isimlerini vermesinin yanlış olduğunu dile getirdi ve Ayşe'ye tepki gösterdi.