Survivor All Star'da hayal kırıklığı yaşayan Batuhan'a ikinci şok akaryakıt fiyatları oldu

TAKİP ET

Survivor 2022 All Star yarışmasında 3. olarak veda eden ve hakkının yenildiğini söyleyerek Acun Medya ekibine tepki gösteren Batuhan Karacakaya ikinci şok akaryakıt fiyatları oldu. Yarışmadan elendikten sonra arayacağız ile yola çıkan Batuhan Karacakaya, 200 TL'lik akaryakıt almasına rağmen ibrenin oynamadığını görünce sosyal medya hesabından tepkisini paylaştı.

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmasına Ocak ayında katılan Batuhan Karacakaya geçtiğimiz gün yapılan yarı finalde yarışmaya Veda etmiş ve 3. olmuştu. Batuhan Karacakaya şampiyonluk yolunda büyük hayal kırıklığı yaşarken annesinin tepkisi ise sosyal medyada gündeme oturmuştu. 6 ay mücadelenin ardından yarışmadan elenen ve hakkının yenildiğini söyleyerek final bölümüne katılmayan Batuhan Karacakaya ikinci şok akaryakıt fiyatları oldu.

200 TL yakıt aldı ibre oynamadı

Survivor All Star Yarışmacısı Batuhan Karacakaya yarışma stresini unutup yavaş yavaş günlük hayatında dönmeye başladı. Dün Gece saatlerinde aracı ile evden çıkan ve akaryakıt alan Batuhan artan fiyatlar karşısında adeta şaşkına döndü. Batuhan Karacakaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aracına 200 TL'lik yakıt aldığını fakat benzin göstergesinde en ufak bir oynama olmadığını söyledi. Akaryakıt fiyatını ve göstergeyi sosyal medya hesabından paylaşan Batuhan, "Hayır, hayır olamaz" diye bağırdı.

Ocak'tan bu yana fiyatlar değişti

Batuhan Karacakaya Survivor 2022 All Star yarışmasına Ocak ayında katılmıştı. O günden bu yana akaryakıt fiyatlarında ciddi bir artış yaşandı notta Batuhan Karacakaya'nın tepkisi sosyal medyanın da gündemine oturdu.