Survivor All Star finali sonrası ortalık yangın yeri! Veryansın eden yarışmacılara Nagihan Karadere de eklendi

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmasının finali geçtiğimiz günlerde yapılmış ve şampiyon Nisa Bölükbaşı olmuştu. Survivor tarihinde 2. kadın şampiyon çıkarken yarışmacılar ise İsyan etmeye ve tepki göstermeye devam ediyor. Eski yarışmacılardan peş peşe açıklamalar gelirken özellikle Adem Kılıççı'nın Acun Ilıcalı'yı takipten çıkarması çok konuşulmuştu. Survivor 2022 All Star sezonunda yarışan Nagihan Karadere de sezona veryansın etti.

Reklam
Reklam

Survivor’un en iyi kadın yarışmacılarından biri olarak gösterilen Nagihan Karadere, All Star 2022 sezonunda da başarılı performansı ile çok konuşulmuştu. Survivor 2022 All Star sezonunda yarı finali bile göremeyen Nagihan Karadere, bomba gibi açıklamalarıyla gündemde yerini aldı. Survivor SMS sistemine veryansın eden Nagihan, bundan sonra yarışmada parkur olmasının bir anlamı kalmadığını söyledi. Nagihan Karadere’nin bu sert tepkisini sosyal medya kullanıcıları da haklı buldu.

Performansı zirvedeyken elendi

Survivor 2022 All Star yarışmacılarından Nagihan Karadere, bu sezon performansında zirveyi yakalayarak sezonun en iyi kadın yarışmacısı olmuştu. Ancak başarılı yarışmacı yarı finali bile göremeden büyük SMS oylamasında aldığı oylarla yarışmaya veda etmişti. Nagihan Karadere, geçtiğimiz günlerde yapılan ve sezonun yarışmacılarının da katıldığı büyük finale gelmeyerek de dikkatleri üzerine çekmişti. Bu sezon şampiyona birçok yarışmacı tepki gösterirken o isimlerden biri de Nagihan Karadere oldu.

SMS sistemine isyan etti

Survivor 2022 All Star sezonunda şampiyon ciddi bir oy oranına sahip olan Nisa Bölükbaşı oldu. Ancak birçok yarışmacı Survivor'da performansı çok düşük olmasına rağmen Nisa'nın şampiyon olmasına tepki gösterdi. Yarışmayı ikinci bitiren Adem Kılıççı Acun Ilıcalı'yı takipten çıkarken Survivor 2022 All Star finaline katılmayan Nagihan Karadere'nin tepkisi ise merak konusu olmuştu. Nagihan Karadere de tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar gösterdi. Sezonun en iyi kadın yarışmacısı olan Nagihan Karadere yarışmayı 6. olarak bitirdikten sonra yaptığı açıklamada, Kendisine destek olan duasını veya mesajlarına esirgemeyen hayranlarına teşekkür etti. Bu serüven sırasında çok şey öğrendiğini belirten Nagihan Karadere, Gösterdiği azim ve hırsla boşa kürek çekmenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

Nagihan Karadere şampiyonun özellikle SMS sistemi sonucuna göre belirlenmesine Tepki göstererek sezonun başında kendilerine performansını önemli olduğunun söylendiğini ve bu sebeple de performansını yükseğe çıkarmak için elinden geleni yaptığını dile getirdi. Nagihan Karadere Survivor 2022 All Star'da performansın hiçe sayılmasına da Tepki göstererek bundan sonra yarışmada parkur olmasının bir anlamının olmadığını söyledi.