Survivor All Star Hikmet sakatlandı mı, yarışamayacak mı, yarışmaya veda mı ediyor?

TAKİP ET

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022'de Hikmet'in sakatlığı sonrası yürekler ağıza geldi. İnsanlar Hikmet'in yarışmaya devam edip edemeyeceğini merak ediyor. Peki Survivor All Star Hikmet sakatlandı mı, yarışamayacak mı, yarışmaya veda mı ediyor? İşte son gelişmeler...

Reklam
Reklam

TV8’de yayınlanan ve sunuculuk ile yapımcılık görevini Acun Ilıcalı’nın üstlendiği fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022 an itibariyle yayın hayatına devam ediyor. Yeni formatlarla izleyenler karşısına çıkan yarışmadaki yarışmacılardan birisi olan Hikmet’in sakatlığı sonrası yürekler ağıza geldi. Barış’ın sakatlığının etkileri henüz atlatılamamışken Hikmet’in de su parkurunda sakatlanması sonrası izleyenler konseptler konusunda oldukça yoğun tartışmalar içerisine girdi. Hikmet’in yarışmaya devam edip edemeyeceği de merak edilen bir başka konu olarak öne çıkıyor. Peki Survivor All Star Hikmet sakatlandı mı, yarışamayacak mı, yarışmaya veda mı ediyor?
Survivor All Star Hikmet Sakatlandı Mı, Yarışamayacak Mı, Yarışmaya Veda Mı Ediyor?

Survivor All Star 2022’de yarışan yarışmacılardan birisi olan Hikmet yarışmadaki su parkurunda zipline ipinin kopması sonucu suya düştü ve gözünden yara aldı. Acı çekerek ‘’ara verin’’ sözlerini sarf eden Hikmet’e ilk müdahale yapıldı. Doktorun da sonraki oyunlarda oynayamayacağını söylemesi üzerine Hikmet’in yarışmaya veda edeceği iddiaları çoğaldı. 
Hikmet’in Survivor’a veda edip etmeyeceği önümüzdeki bölümlerde Acun Ilıcalı tarafından açıklanacak. 

TV8 Survivor Survivor All Star 2022 Survivor Hikmet Survivor All Star Hikmet