Survivor All Star ne zaman başlıyor? Acun Ilıcalı, Survivor All Star tarihini ve kadrosunu açıkladı

TAKİP ET

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor yeni sezonda All Star kadrosuyla ekranlarda olacak. MasterChef Türkiye programı finale doğru giderken, seyirci Survivor All Star'ın başlama tarihi ve kadrosuyla ilgili detayları merak etmeye başladı. Peki, Survivor All Star ne zaman başlıyor? Acun Ilıcalı, merakla beklenen Survivor All Star tarihini ve kadrosunu açıkladı! İşte detaylar...

Reklam
Reklam


Survivor All Star'ın ne zaman başlayacağı ve kadrosunda yer alan isimler seyirci tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. MasterChef Türkiye'nin finale doğru yaklaşmasıyla, Survivor All Star'a dair detaylar da araştırılmaya başlandı. İşte Survivor All Star yayın tarihi ve kadrosuyla ilgili merak edilen detaylar...

Survivor All Star ne zaman başlıyor?
AcunMedya Akademi öğrencileri ile biraraya gelen Acun Ilıcalı, konferans çıkışında gazetecilerle biraraya gelerek sorularını yanıtladı. Ilıcalı gazeteciler ile yaptığı konuşmada Survivor All Star ile alakalı merak edilen konulara da açıklık getirdi.

Survivor All Star kadrosu belli oldu!
Kadronun netleştiği haberini veren Ilıcalı, isimlerin açıklanacağı tarihin yakın olduğunu belirtti.
Ilıcalı, kadroyla ilgili sorulan soruya "Kadrolar belirlendi, Pazartesi ya da Salı günü açıklayacağız, ben de çok heyecanlıyım" dedi. Survivor All Star'ın geçen sezonlarda olduğu gibi Ocak ayının sonunda ya da Şubat ayının ortasında başlaması bekleniyor.
Kulislerde konuşulan dört isim
Önceden yarışmış olan en iyi isimlerin yer alacağı All Star kadrosunda kesin olan ilk ismin Barış Murat Yağcı olduğu öğrenilmişti. 

All Star kadrosunda yer alan 2. ismin Aleyna Kalaycıoğlu olduğu ileri sürülürken, Giem Kerimoğlu ile Merve Aydın'ın da kadroda olacağı iddia edildi.

survivor all star ne zaman başlıyor survivor all star kadrosu ne zaman açıklanacak