Survivor All Star yarışmacıları belli oldu. İşte o isimleri Acun Ilıcalı duyurdu

TAKİP ET

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor bu sene All Star programı yaparak heyecanları arttırdı. Survivor yarışmasının yapımcısı olan Acun Ilıcalı All Star yarışmacılarını açıkladı. Gönüllüler ve ünlüler olarak iki takım oluşturulması halinde yarışmacılar araştırılmaya başladı. İşte Survivor All Star yarışmacıları hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

2022 yılının Survivor kadrosu belli oldu. All Star yarışması olarak ekranlara gelecek Survivor da bir önceki sezonlarda yer alan yarışmacılar bir araya getirilerek All Stat takımı oluşturuldu. 2022 Suvivor All Star kadrosunun detayları..

Ünlüler takımı 

Adem Kılıççı

1986 yılında Ağrı da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri sporla ilgilenen Kılıççı, başarılara imza attı. Kariyerinde fazlasıyla şampiyonluk alan Adem Kılıççı, 2017 yılında Survivor'a katıldı ve ikindi oldu. 2018 yılında Survivor kadrosunda yer alarak şampiyon oldu.

Aycan Yanaç

1998 yılında Almanya Nünberg de dünyaya gelen Aycan Yanaç, spora futbol oynayarak başladı. Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015'te Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynadı. Yanaç, Survivor 2020 sezonuyla adını geniş kitlelere duyurdu.

Barış Murat Yağcı

1991 yılında İzmir'de dünyaya gelen Yağcı, eğitimini spor üzerine tamamladı. Basketbo üzerine kulüplerde oynayan başarılı isim oyunculuk kariyerine de adım attı. Kiralık Aİkı dizisinde Eymen karakterine can verdi. Bunun yanı sıra Sosyetik Gelin filminde ise Demir karakterine hayat verdi. 2020 yılında Survivor'a katılan Barış Murat Yağcı ikinci olarak ayrıldı. 

Batuhan Karacakaya

Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Karacakaya'nın yükselişi ise Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat gibi isimlerle birlikte rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi ile oldu. Oyunculuk sektöründe bir çok kez ekranlara gelen Karacakaya 2021 yılında Survivor'a katıldı.

Birsen Bekgöz

1980 yılında Almanya'nın başkenti Berlin'de dünyaya gelen Birsen Bekgöz'ün ailesi aslen Ankaralıdır. Eğitim hayatına Almanya'da başlayan Bekgöz, lisans eğitimini KKTC'de bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde tamamladı.

Çağan Atakan Arslan

Çağan Atakan Arslan, 07 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya geldi. 'Avatar' lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başladı. Atakan Arslan birden fazla başarılara adım attı ve şampiyon oldu.

Elif Yıldırım Gören

Elif Yıldırım Gören, 14 Şubat 1990 yılında Bursa'nın İznik ilçesinde doğdu. 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmış kadın koşucudur. 1.70 boyunda ve 55 kilo olan Elif Gören, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir.

Furkan Kızılay

Çocuklar Duymasın ile yıldızı parlayan Furkan Kızılay, 30 Kasım 1990 tarihinde İstanbul, Şile'de doğdu. Kadir Has Üniversitesi Sistem Mühendisliği'nden mezun oldu.

Mert Öcal

Mert Öcal, 12 Mayıs 1982’de İstanbul’da dünyaya geldi. Türk manken ve oyuncu olan Öcal, Best Model of Turkey seçildikten sonra adını duyurmayı başardı.

Merve Aydın

Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. 2008'de Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası ve 2011'de Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazandı.

Nagihan Karadere

Nagihan Karadere 16 şubat 1984'te Kadirli'de doğmuş Türk kısa mesafe ve engelli koşucusudur. 400m engelli rekor derecesi 55.09 saniyedir. 2012 Londra olimpiyatlarında A barajını geçerek olimpiyatlarda yarıştı.

Sema Aydemir

35 yaşındaki Sema Aydemir, Bursa'da dünyaya geldi. Türkiye'yi atletizm dalında uluslararası alanda temsil eden Aydemir, Heptatlon branşında boy gösterdi ve Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunlarında 4x400 bayrak yarışında yarışma hakkı elde etti.

Sercan Yıldırım

Sercan Yıldırım, 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. 7 yaşında Bursaspor altyapısında futbola adım atan Yıldırım, 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Gönüllüler takımı

Anıl Berk Baki

Ardahan Uzkanbaş

Berkan Karabulut

Berna Keklikler

Evrim Keklik

Gizem Kerimoğlu

Gökhan Keser

Hikmet Tuğsuz

Nisa Bölükbaşı

Ogeday Girişken

Seda Ocak

Sude Burcu

Yasin Obuz

survivor yarışmacısı 2022 Survivor kadrosu