Survivor aşıkları İlayda Şeker ve İsmail Balaban nişanlandı

TAKİP ET

Survivor 2021 şampiyonu ve başpehlivan İsmail Balaban, Survivor'da tanışıp Aşk yaşamaya başladığı İlayda şeker ile nişanlandı. Çiftin nişan töreninde yüzükleri Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ve eşi Meltem Öztürk taktı.

Reklam
Reklam

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, kendisi ile aynı dönemde yarışan ünlüler takımı yarışmacısı İlayda şeker ile aşk yaşamaya başlamıştı. 35 yaşındaki başpehlivan İsmail Balaban ve İlayda şekerin nişan töreni Nevşehir'de aile arasında yapıldı. İlayda şekerin Nevşehir'deki baba evinde düzenlenen nişan törenine Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ve eşi Meltem Öztürk de katıldı. Çiftin nişan yüzüklerini de belediye başkanı ve eşi taktı.

Arkadaşlıkları aşka dönüşmüştü

İsmail Balaban ve İlayda şeker aynı dönemde Dominik'te Survivor yarışmasında birlikte yarışmıştı. Yarışmadan sonra ikili bir video yayınlayarak aşk yaşamaya başladıklarını duyurmuştu.

Survivor 2021 yarışmasında yarışan İsmail Balaban o dönem nişanlıydı. Ancak bir ödül oyunu sonrasında İsmail Balaban'ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban, nişanlısı Gamze Atakan hakkında konuşmuş ve ikili ayrılık kararı almıştı.