Survivor Barış'ın hayatı ciğerleri parçaladı! Bakmayın böyle dik durduğuna yıkılmasının nedeni Nisa değil! Üvey babası meğer..

TAKİP ET

Eski sevgilisi Nisa Bölükbaşı ve onun yeni sevgilisi Ogeday Girişken'le birlikte Survivor 2022 All-Star'a katılan, son dönemin tartışmalı isimlerinden biri olan Barış Murat Yağcı'nın hayatı hakkındaki gerçekler ve üvey babasının kim olduğu herkesi şaşırttı.

Reklam
Reklam

Survivor Barış’ın hayatı ciğerleri parçaladı! Bakmayın böyle dik durduğuna yıkılmasının nedeni Nisa değil! Üvey babası meğer... Survivor 2020’nin en çok konuşulan isimlerinden biriydi Barış Murat Yağcı. Kendisi gibi oyuncu olan Birce Akalay’ın kuzeni olan Barış Murat Yağcı, uluslararası ilişkiler mezunu. Anadolu Efes altyapısında profesyonel olarak basketbol oynasa da geçirdiği sakatlık sonrasında basketbolu bıraktı. Best Model yarışmasına katılan Yağcı, düzgün fiziği ve yakışıklılığı sayesinde Best Model seçildi. Pek çok dizi ve film de rol alsa da patlaması Survivor 2020 sayesinde oldu.

Pes ki ne pes! Survivor 2022 reytinglerde nal toplayınca Acun Ilıcalı eşeği sağlam kazığa bağladı! Survivor 2023'ün ilk yarışmacısı nefes kesti



Survivor'da yasak aşk skandalı! Eski yarışmacı ağzındaki baklayı salıverdi! Adeta çapraz eşleşme Adem ve Sema bombası infilak etti



Barış Murat Yağcı Survivor'dan Ayrılıyor! Kadına Şiddet İddiası Başını Yaktı! Nisa Hayranlarına ve Acun'a Büyük Tepki!



Survivor defterini kapattı Nisa'nın acısına dayanamadı! 'Ogeday'la görmeye dayanamıyorum' dedi bavulu topladı! Barış diskalifiye…





Survivor 2020’nin performansıyla tartışılan, adı ‘dondurmayı kim çaldı’ skandalına karışan Barış Murat Yağcı, o dönem Cemal Can Canseven’le final koltuğuna oturmuş ancak şampiyonluğu Cemal Can Canseven’e kaptırmıştı. Barış Murat Yağcı’nın asıl bombaları ise Survivor 2020 sonrasında patladı. Yarışmada sık sık kavga ettiği, abi-kardeşiz dediği Nisa Bölükbaşı’yla yaşadığı aşk onu magazinin en tepesine taşıdı.


 

BİR GARİP AŞK ÜÇGENİ


Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı’nın aşkları herkes için büyük bir sürpriz oldu. Keza ayrılıkları da öyle. Yarışma aşıkları bir anda ayrıldılar ve kimse ne olduğuna anlama veremedi. Ayrıca sonrasında da olanlara da anlam veremedi. Çünkü Survivor 2022 All-Star kadrosu açıklandığına olaylı bir şekilde ayrılan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı aynı kadrodaydı. İşin daha garip yani aynı kadroda Nisa Bölükbaşı’nın yeni sevgilisi Ogeday Girişken de vardı. Haliyle bu aşk üçgeni bu sezonun en çok merak edilen ismi oldu. 
Son bölümlerde performans düşüklüğü ve ‘Nisa böyle yaptıkça kafamı toparlayamıyorum, benden bu kadar’ sözleriyle çok konuşulan Barış Murat Yağcı bu mod düşüklüğünü konseyde ‘üvey babamdan gelen bir haber beni üzdü, o yüzden böyleyim’ diyerek açıklamıştı. Barış Murat Yağcı’nın üvey babası bu açıklama sonrası mnerak edildi. Barış Murat Yağcı’nın babası şu sıralara Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı’nın koçu Erhan Ernak’tan başkası değil. Barış Murat Yağcı’nın üvey babasından ne haber aldığı ise henüz gizemini koruyor.