Survivor canlı izle! 17 Ocak Survivor canlı yayın izle - TV8 canlı yayın!

TAKİP ET

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star geçtiğimiz Cumartesi yayınlanan bölümüyle yeni bir sezona daha başladı. İzleyenler ise bu akşam yayınlanacak bölümü izlemek için internet üzerinden Survivor canlı izle! 17 Ocak Survivor canlı yayın izle - TV8 canlı yayın! Terimlerini sık sık araştırıyor. Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

TV8’de yayınlanan ve yıllardır en sevilen yarışma programlarından birisi olmasını bilen Survivor’ın yeni sezonu Survivor All Star 2022 geçtiğimiz Cumartesi günü yayınlanan ilk bölümüyle beraber resmen başladı. Kıran kırana mücadelelerin yaşandığı ilk bölümdeki dokunulmazlık oyununun kazananı gönüllüler takımı oldu. Yeni sezonla birlikte oyuna dahil olan sürgün adasına ise Sercan ve Birsen gitti. Seyirciler bu akşam yayınlanacak olan yeni Survivor All Star 2022 bölümünde neler olacağını ve bölümü nasıl izleyeceğini öğrenmek için arama motorları üzerinden ‘’Survivor canlı izle! 17 Ocak Survivor canlı yayın izle - TV8 canlı yayın!’’ terimleri sürekli olarak yazıyor. 
Survivor All Star 2022 Geçen Bölümde Neler Yaşandı?

Survivor’un dün akşam yayınlanan bölümünde sezonun ikinci dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Büyük mücadelelerin yaşandığı oyun sonucunda gönüllüler takımı kazanan taraf oldu. Sercan Yıldırım ve Birsen Bekgöz sürgün adasına giden isimler oldular. 
Survivor All Star 2022’nin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de TV8 ekranlarında olacak. İşte merak edenler için Survivor All Star 2022 ünlüler ve gönüllüler kadrosu:
Ünlüler
Adem Kılıçcı
Çağan Atakan Arslan
Furkan Kızılay
Mert Öcal
Sercan Yıldırım
Barış Murat Yağcı
Batuhan Karacakaya
Aycan Yanaç
Elif Gören
Merve Aydın
Nagihan Karadere
Sema Aydemir
Birsen Bekgöz
Gönüllüler
Gökhan Keser
Ogeday Girişken
Anıl Berk Baki
Hikmet Tuğsuz
Ardahan Uzkanbaş
Berkan Karabulut
Yasin Obuz
Gizem Kerimoğlu
Berna Keklikler
Sude Burcu
Seda Aydemir
Evrim Keklik
Nisa Bölükbaşı
Survivor All Star 2022 yeni bölümü izlemek için tıklayınız

TV8 Survivor Survivor All Star 2022 canlı Sercan Yıldırım