Survivor'da deprem! Şampiyon Acun Ilıcalı ile anlaşamadı yarışmadan çekiliyor! Acun resmen bu hamleyle kendi ipini çekti

TAKİP ET

Survivor 2022 All Star Her gün başka bir olayla gündeme gelmeye devam ediyor. Yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalar ve elemeler sosyal medyada gündeme otururken bu defa öyle bir olay yaşandı ki Acun Ilıcalı resmen kendi ipini çekti. Eski Survivor şampiyonu ve yeni Survivor All Star yarışmacısı Acun Ilıcalı ile yaşadığı anlaşmazlık sonucunda yarışmadan çekilme kararı aldı. Yarışmanın bitimine 1,5 ay kala yaşanan bu gelişme herkesi şaşkına çevirdi.

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında her hafta reyting rekorları kıran Survivor 2022 All Star yarışmasında yaşananlar izleyiciler tarafından da yakından takip ediliyor. Özellikle Ada konseyleri büyük heyecan yaratırken bu defa diskalifiye şoku izleyenleri şaşkına çevirecek gibi görünüyor. Çünkü eski Survivor şampiyonu ve yeni Survivor All Star yarışmacısı yarışmadan çekilme kararı aldı. Acun Ilıcalı ile ters düşen yarışmacının diskalifiye edilmesi resmen sosyal medyada deprem etkisi yaratacak. Şimdiden yarışmanın destekçileri tepkilerini sosyal medya hesaplarından göstermeye başladı. Bu defa Acun Ilıcalı kendi ipini çekti yorumları yapılıyor. Survivor'da deprem! Şampiyon Acun Ilıcalı ile anlaşamadı yarışmadan çekiliyor! Acun resmen bu hamleyle kendi ipini çekti

Survivor 2022 all star yarışması televizyon ekranlarının şüphesiz en çok takip edilen yarışmalarından biri. Her bölümü her ada konseyi olaylar yaratan yarışmada bu sezon All Star yarışmacıları izleyiciler tarafından yoğun destek görüyor. O isimlerden biri de eski Survivor şampiyonu Çağan Atakan Arslan. Oyunlardaki başarısı ile ve Elbette karakteri ile bu sezonun en sevilen yarışmacılarından olan Atakan Arslan iddiaya göre yarışmadan çekilme kararı aldı. Olayın perde arkasında ise Atakan ve Acun Ilıcalı arasında yaşanan anlaşmazlık olduğu öğrenildi. Haberi duyan Survivor 2022 izleyicileri ise tepkilerini anında sosyal medyadan dile getirmeye başladı.

Survivor Atakan yarışmadan çekiliyor

Survivor 2022 Avatar Atakan'ın yarışmadan çekilme nedeni de ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre ünlüler takımında iken takımların karışması sonucu gönüllüler takımına geçen Avatar Atakan Acun Ilıcalı ile bir konuda anlaşmazlık yaşadı. Özellikle son zamanlarda oğlu ve eşi ile ilgili özlemini sık sık dile getiren ve gözyaşlarına Avatar Atakan'ın kesin olarak yarışmadan ayrıldığı söyleniyor. Şu anda Acun Ilıcalı ve Ekibi Atakan'ı ikna etmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Survivor Avatar Atakan diskalifiye mi oldu?

Survivor Atakan diskalifiye mi oldu sorusunun yanıtı da yoğun bir şekilde araştırılan başlıklar arasında yer alıyor. Alınan bilgiye göre Atakan diskalifiye edilmedi fakat kısa süre sonra maçı olduğu için yarışmadan ayrılmak istiyor. Ancak Acun Ilıcalı ve ekibi yarışmacıyı kaybetmek istemedikleri için ikna çalışmalarına devam ediyor. Diğer yandan Atakan'ın oğlunu çok özlediği ve takımının başarısızlığı yüzünden de görüşemediği biliniyor. Son zamanlarda performansı çok yüksek olmasına rağmen takımı kazanamayan Atakan aile hasretine de daha fazla dayanamayacağını söyledi.