Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! Ogeday'ın gözyaşları çok konuşuldu

TAKİP ET

TV8 ekranlarında her gün yayınlanan ve ilgi ile takip edilen Survivor 2022 All Star yarışmasında yarışmacıların bireysel mücadeleleri başladığı nokta adalarında birleşmesi ile birlikte artık aynı adada yaşayan yarışmacılar birbirleri ile kıyasıya bir rekabet halinde. Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı dün akşam belli oldu. Adem ve Ogeday dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelirken ogeday'ın gözyaşları geceye damga vurdu. Peki, 17 Haziran Survivor 2022 eleme adayı kim oldu?

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmasında finale doğru geri sayım başlarken rekabet her geçen gün artmaya devam ediyor. Survivor All Star'da son olarak Avatar Atakan elenmiş ve izleyiciler bu eleme ile birlikte şok olarak Acunmedya ya da büyük tepki göstermişti. Atakan'ın elenmesi sonrasında artık yarışmacılar bireysel oyunlarda mücadele etmeye başladı. Survivor 17 Haziran 2022 son bölümde ise haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki, Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor 17 Haziran 2022 eleme adayı kim?
 

Survivor 2022 All Star 17 Haziran eleme adayı kim?

Survivor 2022 All Star yarışmasında bireysel yarışmalar devam ediyor. Artık yarışmacılar kendini kurtarmak zorunda. Ayrıca oyunda performans birincisi olan yarışmacılar eleme adayı söyleme şansına da sahip oluyor. Survivor 2022 All Star haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu dün akşam oynandı. Dokunulmazlık oyununda finali Adem ve gerçekleştirdi. Ogeday, Son dönemlerde yaşadığı sakatlık nedeniyle yarışmada Bir Hayli zorlanırken mücadeleye devam etti Fakat 4-2 skorla Adem'e yenildi.

Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı da Adem tarafından belirlendi. Özellikle Hikmet'in son dönemlerde çok başarılı olduğuna dikkat çeken Adem, Ogeday’ın eleme aday olmasına karar verdi.
 

Ogeday'ın gözyaşları geceye damga vurdu

Survivor 2022 All Star'ın dün akşamki bölümünde en çok konuşulan şey ise Ogeday’ın gözyaşları oldu. Sakat olduğunu ve bu nedenle istediği performansı gösteremedi yeni belirten Ogeday uzun süre gözyaşı dökerken yarışmanın sunucusu Murat Ceylan ve takım arkadaşları da ona destek oldu. Ogeday’ı yenerek oyunu kazanan Adem’de destek veren isimler arasında yer aldı.