Survivor'da kara gece! İki yarışmacı birden diskalifiye oldu, Acun Ilıcalı gözyaşları içinde açıkladı

TAKİP ET

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2022'de dün gece tarihin en kara gecesi yaşandı. İlk defa iki yarışmacı birden sakatlık nedeniyle aynı gecede diskalifiye oldu. Acun Ilıcalı gözyaşları içinde son kararı açıklarken hem ünlüler takımı hem de gönüllüler takımı kötü haberle yıkıldı. İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Survivor 202 All Star yarışmasında dün gece hem izleyenleri hem de yarışmacıları gözyaşlarına boğan olaylar zinciri yaşandı. Bir süredir sakatlığı bulunan Perviz dünkü oyuna hiç çıkmazken, Merve Aydın ise dokunulmazlık oyunu esnasında sakatlandı. Merve’nin sakatlanması ve o sırada söylediği sözler izleyenleri de yarışmacıları da gözyaşlarına boğdu. Geçtiğimiz aylarda annesini kaybeden Merve Aydın, gözyaşları içinde ambulansa binerek oyun alanını terk etmek zorunda kaldı. Acun Ilıcalı ise ada konseyinde yaşanan son gelişmeleri aktardı ve aldıkları kararları da bir bir paylaştı.


 

Merve’nin sakatlığı herkesi ağlattı


TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 all star yarışmasında ünlüler takımında yarışan eski milli atlet Merve Aydın, dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda Survivor kariyerinin belki de en iyi performansını gösteriyordu ancak son çıktığı oyunda aşilinin kopması ile birlikte yere yığıldı. Merve Aydın, sakatlığının farkına vardığı andan itibaren gözyaşlarına boğulurken bütün yarışmacılar da yanına koşarak Merve’ye destek oldu. Doktorlar da Merve’nin aşilinin koptuğunu doğrularken başarılı yarışmacı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Merve’nin bu sakatlığı nedeniyle uzun süre oyuna ara verildi.


 

İki yarışmacı aynı anda diskalifiye oldu


Acun Ilıcalı dokunulmazlık oyunu sonucunda yapılan ada konseyinde hem Merve hem de Perviz’le ilgili aldıkları kararı duyurdu. Merve’nin yarışmaya devam etmesinin mümkün olmadığını belirten Ilıcalı, kendisiyle uzun süre görüştüğünü ve sonunda bu duruma ikna olduğunu belirtti. Ardından Perviz’in durumuna değinen Ilıcalı, uzun süreden beri tedavi gören yarışmacı ile ilgili de doktorların verdiği kararın yarışmaya devam edemeyeceği yönünde olduğunu dile getirdi. Böylece Survivor tarihinde ilk kez hem ünlüler hem de gönüllüler takımından aynı anda diskalifiye yaşandı. Perviz ve Merve sakatlıkları nedeniyle yarışmaya dün gece veda etti.