Survivor'da yasak aşk skandalı! Eski yarışmacı ağzındaki baklayı salıverdi! Adeta çapraz eşleşme Adem ve Sema bombası infilak etti

TAKİP ET

Bu sezon bol bol aşk konularıyla gündeme gelen Survivor 2022 All-Star'da Nisa, Ogeday, Barış, Sude Burcu, Mert Öcal derken bu kez Sema Aydemir ile Adem Kılıçcı bombası infilak etti.

Reklam
Reklam

Survivor’da yasak aşk skandalı! Eski yarışmacı ağzındaki baklayı salıverdi! Adeta çapraz eşleşme Adem ve Sema bombası infilak etti. Acun Ilıcalı’nın ve Acun Medya’nın gözbebeği olan Survivor, 2022 yılında All-Star formatıyla ekrana getiriliyor. Daha önceki sezonlarda yarışmış ve adlarından fazlasıyla söz ettirmiş yarışmacıların bir arada olarak yarıştığı yarışma bu sezon pek çok kaosa sahne oldu. Bu kaosun temelinde de hep gönül işleri vardı.

Barış Murat Yağcı Survivor'dan Ayrılıyor! Kadına Şiddet İddiası Başını Yaktı! Nisa Hayranlarına ve Acun'a Büyük Tepki!



Survivor 29 Nisan 2022 dokunulmazlığı kim kazandı? 29 Nisan Survivor 2022 eleme adayı kim oldu?



Survivor defterini kapattı Nisa'nın acısına dayanamadı! 'Ogeday'la görmeye dayanamıyorum' dedi bavulu topladı! Barış diskalifiye…







Olayla önce Nisa-Barış-Ogeday üçgeninde başladı. Survivor 2020’nin en çok konuşulan iki ismi olan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, yarışma sonrasında sürpriz bir şekilde aşk yaşamaya başladı. Bu aşkı etkileri hem sosyal medyada hem de magazin basınında epey hissedildi. Ancak ne olduysa oldu ve Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı ani bir şekilde ayrıldı. Hem de sosyal medyadan birbirlerine laf sokarak. Sonrasında Nisa Bölükbaşı aradığı aşkı eski Survivor şampiyonlarından Ogeday Girişken’de buldu. Çift yarışma öncesinde hiçbir zaman aşklarını kabul etmedi. Onların aşklarını itiraf etmesi ise Survivor’da oldu. Geçtiğimiz günlerde Ogeday Girişken, Nisa Bölükbaşı hakkında ilk kez ‘kız arkadaşım’ ifadesini kullandı. 


 

SKANDALLAR BİTMİYOR


Bir diğer skandal ise Survivor’ın tam göbeğinde patladı. Koronavirüse yakalandığı için yarışmaya yedeklerden dahil olmak zorunda kalan Nisa Bölükbaşı yarışmaya katılır katılmaz Sude Burcu ile Mert Öcal’ın aşk yaşadıklarını ifşaladı. Ancak bir başka bombayı daha saldı. Çünkü Mert Öcal aynı zamanda eski Survivor yarışmacılarından biri olan Makbule Şakalakoğlu ile Sude Burcu’yu aynı anda idare ediyordu. Türkiye’nin günlerce konuştuğu bu skandal, Mert Öcal’ın yarışmadan elenmesiyle şimdilik sakinledi. Artık yeni bir skandal var ancak bu skandal tekrar hatırlatma niteliğinde.


 

ADEM VE SEMA MI?


Bir sosyal medya kullanıcısının ‘Adem ve Sema aşk yaşadıktan sonra nasıl şimdi birbirlerinin yüzlerine bakabiliyorlar?’ diye paylaşım yapmasının ardından akıllara Survivor 2018 sonrası, Serhat Akın’ın yaptığı Adem ile Sema açıklaması gündeme geldi. Serhat Akın’ın iddiasına göre Sema Aydemir ve Adem Kılıçcı kısa bir süre aşk yaşamıştı. Ancak sonrasında Sema Aydemir bu aşk iddialarını kati bir dille reddetmişti.