Survivor'dan elediler 'siz misiniz beni gönderen' dedi bir bir ifşa etti! Seda Ocak'ın gazabı erken çöktü 'orda mangallar yanıyor'

TAKİP ET

Survivor'da girdiği ilk potada performansına rağmen elenen Seda Ocak, elenmesinin acısını sosyal medyada yaptığı açıklamalarla çıkardı.

Reklam
Reklam

Survivor 2022 All-Star’ın en ilginç ikilisi Sema ve Seda… Survivor tarihine ayrı ayrı dönemlerde damgasını vurmuş bu iki kardeşin aynı sezon ve rakip olarak yer alması herkesi çok heyecanlandırmıştı. Rakip olduklarında nasıl yarışacakları ve nasıl reaksiyon verecekleri merak edilen ikizlerin yarıştığı ilk yarış herkesçe merak edilmişti. 
Gönüllüler takımında yer alan Seda performansıyla fazlasıyla ön plana çıktı. Zaman zaman, gönüllüler takımını sırtlayan, ödüle gitmesini sağladı. Ancak Yağmur Banda ve Sude Burcu ile olan üçlü ittifakı izleyicinin gözünde onu aşağı çekti. Özellikle bir dönem örgülenmesi sayesinde istediğini potaya yazdırması, zaman zaman kolay rakipleri seçip istatistik kasması izleyicinin gözünde onu çok aşağı çekti. 

Survivor'da Arkada Mangal Yapıyorlar İzleyici Nasıl Kandırılıyor Bakın Görün! Olay Görüntüler!


Nisa Survivor'dan diskalifiye olacak zemin hazırlanıyor! 2 kere düştü kaldı 3'ye mahal yok! Sevgilisi Ogeday bile tutamadı


Eski dostlar düşman oldu sen misin Survivor'ı bırakıp giden! All-Star'a Barış yatırımı yapan Acun Ilıcalı davaya hazırlanıyor





Survivor'dan elediler 'siz misiniz beni gönderen' dedi bir bir ifşa etti! Seda Ocak'ın gazabı erken çöktü 'orda mangallar yanıyor' Sonrasında takımların karışmasının, Merve, Nagihan ve ikizi Sema’nın performanslarını arttırmasının ardından istatistiklerde ilk sıraları kaybetti. Yağmur Banda’nın elenmesinin ve ardından oy çoğunluğunu kaybetmesinin ardından giderek yarışmadaki etkisini de kaybeden Seda Ocak, yarışmada çıktığı ilk potada elendi. Yağmur Banda, Seda Ocak ve hemen ardından Sude Burcu’nun elenmesi ise Survivor’ın en ironik olaylarından biri oldu. Ancak elenmeyi hazmedemeyen Seda Ocak, Instagram’a döner dönemez ortalığı yangın yerine çevirdi. 

‘ARKADA MANGALLAR..’

Survivor 2022 All-Star başladığından bu yana hiç potaya girmeyen Seda Ocak, mavi takımın 6 dokunulmazlık kaybetmesi sonrasında mecburiyetten potaya girdi. Ve girdiği ilk potada da elendi. Survivor’dan elenmesinden kısa bir süre sonra İstanbul’a dönen ve ilk işi kendisini Instagram’a atmak oldu.

Bu paylaşımı yapmasının ardından Survivor’ı hak eden birisinin kazanması için temennide bulunan Seda Ocak, Survivor’la ilgili bazı sorulara da yanıt verdi. Survivor’da yemek var mı yok mu konusunda soruya yanıt veren Seda Ocak şu ifadeleri kullandı ‘Semalar kaybetti. Benim takımım kazandı. Şimdi öyle mi böyle mi? Açlık yok Survivor'da erzak var ben biliyorum. Arkada mangallar yanıyor. Survivor izleyicisinin böyle şeyi vardır ya. Ben 62 kilo gidip 49 kiloya düştüm. Sonra ödüller büyüyünce, kokonata bastırınca, balıkları yedikten sonra anca toparladım. Emeğe saygı lütfen.”



Survivor’dan elenmesini de eleştiren Seda Ocak ‘Emeğimize saygı lütfen, emeğime saygı olsa ben burada olur muyum Allahınızı severseniz’ diyerek takım arkadaşlarına da tepki gösterdi.