Survivor defterini kapattı Nisa'nın acısına dayanamadı! 'Ogeday'la görmeye dayanamıyorum' dedi bavulu topladı! Barış diskalifiye…

TAKİP ET

TV 8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2022 All-Star'da Barış Murat Yağcı'nın 'Nisa böyle yaptıkça dayanamıyorum' sözleri sonrası yarışmayı bıraktığını açıklaması sosyal medyanın gündemine damga vurdu.

Reklam
Reklam

15 Ocak’tan bu yana TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Survivor 2022 All-Star hem sosyal medyada hem de magazin gündemine epey adından söz ettiriyor. Daha önceki sezonlarda yarışan, kimileri şampiyon olan, kimileri şampiyon olmasa da yarıştıkları sezonlara damgasını vuran isimler parkurlara damgasını vuruyor. Yarışmadı performansları yanı sıra bir de özel hayatlarının, yarışmaya yansımasıyla adlarından söz ettiriyor yarışmacılar. Onlar arasında en çok konuşulan ise hiç kuşkusuz Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken ve Barış Murat Yağcı.

Barış Murat Yağcı diskalifiye mi oldu? Barış Survivor'ı bırakacak mı?



Survivor'a RTÜK'ten öldürücü darbe Acun Ilıcalı 'yandım' dedi ekmek kapısı yayından kaldırıldı! Survivor neden yok diye arayan taş kesildi




 

YARIŞMA BAŞLAMADAN ONLAR VARDI


​​​​​​​Survivor 2020’nin en çok konuşulan isimlerinden ikisiydi Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı. Yarışmada sık sık kavga ettikleri bilinen ikili yarışma sonrasında sürpriz bir şekilde aşk yaşamaya başlamışlardı. Eski aşıkların ilişkisi ne kadar olaylı başladıysa o kadar da olaylı bir şekilde bitmişti. Nisa ve Barış neden ayrıldı sorusu Survivor 2022 öncesi asla yanıt bulmamıştı. Şimdi ise Nisa Bölükbaşı’nın ortaya attığı şiddet iddiaları çok tartışıldı.
Nisa Bölükbaşı’nın geçtiğimiz konseylerde yaptığı açıklamaya göre Barış Murat Yağcı kendisine zaman zaman fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyordu. Nisa Bölükbaşı’nın bu iddiaları günlerce konuşuldu. Barış Murat Yağcı ise tüm bu iddiaları redederken onu sevenler de onu korumayı ve savunmayı ihmal etmedi dışardı. Barış ve Nisa arasındaki bir diğer kriz durum ise Ogeday Girişken. Çünkü Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı’dan ayrıldıktan sonra, hali hazırda o da Survivor’da yarışan Ogeday Girişken’le aşk yaşamaya başladı. Adada bir arada bulunan bu üçlünün her hareketi dikkatleri inceleniyor. Zaten ne olduysa yine onlar arasında oldu ve Barış Murat Yağcı isyan bayraklarını çekti.


 

‘DAYANAMIYORUM’


Barış Murat Yağcı’nın eski sevgilisi Nisa Bölükbaşı’nın yeni sevgilisi Ogeday Girişken’le yarışırken yarışmayı bırakması sonrası kullandığı cümleler kısa sürede çok konuşuldu ve Barış Murat Yağcı’nın yarışmayı bırakabileceği iddia edildi. ‘benim kafam düzelmiyor, Nisa böyle yapmaya devam ettikçe düzelmeyecek ben dayanamıyorum’ sözleri sonrası Barış Murat Yağcı’nın nasıl bir karar alacağı merak konusu. Kulis bilgilerine göre Barış Murat Yapcı, Acun Medya’ya yarışmadan ayrılmak istediğini bildirdi. Acun Medya ise şimdilik kalması için ikna turlarında.