Survivor eleme adayı 23 Mayıs 2022! Resmen ölüm potası oluştu, Survivor'dan elenecek isim ifşa oldu

TAKİP ET

TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor 2022 All Star hız kesmeden devam ediyor. Artık finale sayılı günler kala Survivor 2022'de her pota ölüm potası niteliği taşımaya başladı. Haftanın son dokunulmazlık oyunu dün akşam oynandı ve ünlüler-gönüllüler takımları arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Survivor eleme adayı 23 Mayıs 2022 günü için açıklandı. Survivor 24 Mayıs kim elendi sorusunun yanıtı ise ifşa oldu.

Reklam
Reklam

Acun Medya yapımcılığı ile TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 all star yarışması hız kesmeden devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının kıyasıya rekabetin ekranlara Taşıyan yarışmada Bu hafta da dokunulmazlık oyunları adeta nefes kesti. Haftanın 4. ve son dokunulmazlık oyunu dün akşam oynandı kazanan takım belli oldu. Dokunulmazlık oyunu sonucuna göre Survivor 23 Mayıs 2022 eleme adayı daha açıklandı. Peki, Survivor'da kim eleme adayı oldu pota nasıl oluştu? Survivor 24 Mayıs 2022 kim elendi
 

Dokunulmazlık oyunu sonucu belli oldu

Survivor 2022 all star yarışması güçlü yarışmacılarla kıran kırana devam ederken dokunulmazlık oyunları adeta nefes kesiyor. Yeni haftanın son dokunulmazlık oyunu dün akşam oynandı. Survivor 2022 All Star'da yarışmaya son veda eden isim Seda Ocak olmuştu. Seda'nın gidişi ile birlikte takımlarda dengeler tam anlamı ile değişirken gönüllüler takımı yavaş yavaş eski formuna dönmeye başladı. Bu hafta oynanan son dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Böylelikle iki takımdan da eşit aday çıkmış oldu. Haftanın eleme potasında ünlüler takımından iki yarışmacı gönüllüler takımından da iki yarışmacı bulunuyor.

Survivor 23 Mayıs 2022 eleme adayı kim oldu?

Survivor eleme adayı 23 Mayıs 2022 günü için belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında Adem ve Sude ismi ağırlıklı olarak öne çıktı. Ancak daha çok oy alan ve eleme adayı olan yarışmacı Sude oldu. Böylece ünlüler takımından Sude ve Ayşe gönüllüler takımından ise Berkan ve hikmet potaya giren isimler oldu.
 

24 Mayıs Survivor'dan kim elendi, kim gitti?

Diğer yandan 24 Mayıs Survivor'dan elenen yarışmacı da sosyal medyada ifşa edilmeye başlandı. Sosyal medya kullanıcılarına göre bu akşam veda edecek isim ya Hikmet ya da Ayşe olacak. Survivor'dan kesin olarak elenen yarışmacı Acun Ilıcalı tarafından SMS sıralaması sonuçları açıklandıktan sonra belli olacak.