Survivor final bilet fiyatları 2022! Survivor finaline izleyici katılacak mı? Survivor final nerede olacak?

TAKİP ET

Survivor All Star 20222de artık sona gelindi. Uzun süren zorlu bir mücadelenin ardından büyük final geldi çattı. Zorlu ada şartlarında açlık ve aile özlemiyle mücadele eden yarışmacılar zorlu parkurlarda mücadelelerini verdi. Son akalan Survivor yarışmacıları ve destekçileri için heyecan dorukta. Survivor All Star 2022'nin finaline dorğu geri sayım sürerken büyük finalle ilgili merak edilen pek çok detay bulunuyor.

Reklam
Reklam

Survivor All Star 20222de artık sona gelindi. Uzun süren zorlu bir mücadelenin ardından büyük final geldi çattı. Zorlu ada şartlarında açlık ve aile özlemiyle mücadele eden yarışmacılar zorlu parkurlarda mücadelelerini verdi. Son akalan Survivor yarışmacıları ve destekçileri için heyecan dorukta. Survivor All Star 2022’nin finaline dorğu geri sayım sürerken büyük finalle ilgili merak edilen pek çok detay bulunuyor. Survivor büyük finalin nerede olacağı ve bilet fiyatlarıyla ilgili araştırmalar devam ederken Survivor 2022 finaline izleyici katılımı olup olmayacağı da en merak edilen konular arasında. Peki, Survivor All Star 2022 büyük final ne zaman? Survivor 2022 büyük final nerede olacak? Survivor finaline nasıl gidilir? Survivor final bilet fiyatları ne kadar 2022? İşte tüm merak edilenler…

Survivor Büyük Final Ne Zaman 2022?

TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışmasının All Star sezonunda sona gelindi. Survivor All Star 2022’nin büyük finaline doğru heyecan sürerken rekabet daha da kızıştı. Survivor All Star 2022’de yarı final 29 Haziran 2022 Çarşamba (bu akşam), büyük final ise 30 Haziran 2022 Perşembe gerçekleşecek.

Survivor Final Bileti Fiyatları 2022?

Bu akşam yarı final bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor’da Adem, Ayşe, Nisa ve Batuhan son 4’e kaldı. Bu akşam canlı olarak yayınlanacak yarı finalde 2 yarışmacının daha elenmesinin ardından finale kalan 2 yarışmacı 30 Haziran 2022 Perşembe akşamı TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak final bölümünde SMS ile şampiyonluk için yarışacak. Survivor 2022’nin final bölümüne katılmak için bilet satışına dair herhangi bir duyuru yapılmadı.

Survivor Finali Nerede Olacak?

30 Haziran 2022 Perşembe akşamı canlı yayınla ekrana gelecek olan Survivor All Star 2022 finalinin İstanbul Galataport veya Antalya’da olması bekleniyor.