Survivor Furkan'a ne oldu, sakatlandı mı? Furkan Kızılay sağlık durumu nasıl?

TAKİP ET

Survivor All Star 2022'de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Yarışmacılar arasındaki rekabet tüm hızıyla sürerken yarışmacılardan Furkan Kızılay'ın yarışma esnasında sakatlanması sonrası izleyenlerin yüreği ağzına geldi. Seyirciler Survivor Furkan'a ne oldu, sakatlandı mı? Furkan Kızılay sağlık durumu nasıl? sorularının yanıtlarını internet üzerinden araştırıyor. Ayrıntılar haberimizde...

Reklam
Reklam

TV8’de yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacıların birbirleriyle giriştiği mücadeleler milyonlarca izleyeni ekranlara kilitlemeyi başarırken programın son bölümünde yarışmacılardan Furkan Kızılay’ın sakatlanması seyircilerin yüreklerini ağızlarına getirdi. Sezonun şu ana kadar ki bölümünde öne çıkan yarışmacılardan birisi olan Furkan’ın sağlık durumu hakkındaki son gelişmeleri öğrenmek isteyen izleyenler arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor. 

Survivor Furkan’a Ne Oldu, Sakatlandı Mı?
Survivor All Star 2022’nin yayınlanan son bölümünde ciddi bir sakatlık geçiren Furkan Kızılay’ın sağlık durumunun ne olduğu merak ediliyor. Yarışma sırasında bir parkurdan hızla geçerken bir anda ters bir şekilde boynunun üzerine düşen Furkan Kızılay tedbir amacıyla ambulansla hastaneye götürülmüştü. İzleyenler ise Furkan’ın sağlık durumu hakkında son gelişmeleri merak ediyor.
Furkan Kızılay Sağlık Durumu Nasıl?
Survivor All Star 2022 yarışmacısı Furkan Kızılay’ın yaşadığı ciddi sakatlık sonrası sağlık durumunun nasıl olduğu merak konusu oldu. Survivor’un diğer yarışmacıları ve ekranları başındaki insanlar ünlü yarışmacıdan iyi bir haber beklemeye koyuldu. Boyun bölgesinden sakatlanan Kızılay’ın son sağlık durumu henüz açıklanmadı. 
Furkan Kızılay’ın sağlık durumu hakkındaki son gelişmelerin Survivor All Star 2022’ın ilerleyen bölümlerinde Acun Ilıcalı tarafından açıklanması bekleniyor. Milyonlar büyük bir endişe içinde Ilıcalı’nın açıklamalarını merak ediyor. 

TV8 Survivor Survivor All Star 2022 Survivor Furkan Furkan Kızılay sağlık durumu