Survivor Hikmet'e diskalifiye kararı! Adem ve Hikmet yumruk yumruğa kavga etti, Acun Ilıcalı Hikmet'in fişini çekti! Hikmet diskalifiye mi oldu?

TAKİP ET

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'da açlık ve mücadeleyle birlikte sık sık yaşanan kavga ve tartışmalar gündemden düşmezken özellikle son dönemde rakip takımlarda olan Adem ve Hikmet arasındaki gerilim sosyal medya kullanıcılarının da gündeminde yer almaya başlamıştı.

Reklam
Reklam

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor’da açlık ve mücadeleyle birlikte sık sık yaşanan kavga ve tartışmalar gündemden düşmezken özellikle son dönemde rakip takımlarda olan Adem ve Hikmet arasındaki gerilim sosyal medya kullanıcılarının da gündeminde yer almaya başlamıştı. Ünlüler takımı yarışmacılarından Adem ve gönüllüler takımında ter döken Hikmet’in tartışmaları oldukça sık tekrarlanmaya başlamıştı. İkili arasında yumruk yumruğa bir kavga çıktığı iddia edilirken bu kavganın ardından Hikmet Tuğsuz’un Survivor All Star’dan diskalifiye edildiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki, Hikmet Tuğsuz Survivor’dan diskalifiye edildi mi? Survivor’da neler oluyor? Acun Ilıcalı’dan şok karar. Hikmet diskalifiye mi oldu, elendi mi? İşte detaylar…

Adem ve Hikmet Arasında Sular Durulmuyor

İki hırslı ve mücadeleci Survivor yarışmacısı Adem ve Hikmet arasında sular bir türlü durulmuyor. Son bölümde yine ikili arasında bir tartışma çıkmış ve Hikmet, Adem’i yendikten sonra sevinç gösterisi olarak ip atlamaya başlamıştı. Bu sevinç üzerine ‘Parkta ip atlar gibi atladım, yine tebrik etmedi ne yapayım?’ diyen Hikmet’e Adem’den ‘Sen ne yap biliyor musun, şaklabanlık yap arkadaşların gülsün sana’ yanıtı gelmişti. Adem’in bu cevabına karşılık Hikmet, ‘Seni burada palyaço yaparım’ demişti.



Hikmet Tuğsuz Diskalifiye Mi Oldu?

Adem ve Hikmet arasındaki gerilim giderek tırmanırken gelen diskalifiye iddiası ise herkeste şok etkisi yarattı. İddiaya göre, Perşembe veya Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Adem ve Hikmet arasında temaslı bir kavga çıktı. İkili arasında çıkan kavgada tişörtlerin yırtıldığı ve yumruk yumruğa bir arbede yaşandığı iddia ediliyor. Bu büyük kavganın ardından Acun Medya’nın kritik bir diskalifiye kararı aldığı öne sürülüyor. Acun Medya’dan ortaya atılan kavga ve diskalifiye iddialarına henüz bir yanıt gelmezken Hikmet’in diskalifiye olduğuna dair iddialar ise sosyal medyada büyük bir mutlulukla karşılandı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı bu iddialara, ‘Çok şükür kurtulduk’, ‘Sonunda’, ‘Çok önce alınması gereken bir karardı’ gibi yorumlarda bulundu.