Survivor ilk kadın şampiyonu kim? Merve Oflaz kimdir? Merve Oflaz ne zaman şampiyon oldu?

TAKİP ET

Survivor All Star 2022'de bu akşam canlı yayınla ekrana gelen büyük finalde bu sezonu n şampiyonu belli oldu. Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıçcı'nın final koltuğunda oturduğu Survivor All star 2022'nin şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu. Nisa, 12 yıl aradan sonra Survivor'ın ikinci kadın şampiyonu olurken yarışma tarihinde yaşanan ikinci kadın şampiyonluğun ardından gözler Survivor'ın ilk kadın şampiyonuna çevrildi.

Reklam
Reklam

Survivor All Star 2022’de bu akşam canlı yayınla ekrana gelen büyük finalde bu sezonu n şampiyonu belli oldu. Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıçcı’nın final koltuğunda oturduğu Survivor All star 2022’nin şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu. Nisa, 12 yıl aradan sonra Survivor’ın ikinci kadın şampiyonu olurken yarışma tarihinde yaşanan ikinci kadın şampiyonluğun ardından gözler Survivor’ın ilk kadın şampiyonuna çevrildi. Survivor’ın Nisa Bölükbaşı’dan önceki ilk ve tek kadın şampiyonu Merve Ofas, 2010 yılında şampiyon olmuştu. 2010 yılından bu yana Survivor tarihindeki ilk ve tek kadın şampiyon olarak adı anılan Merve Oflaz, Nisa Bölükbaşı’nın All Star şampiyonu olmasıyla Survivor’ın ilk kadın şampiyonu olarak anılmaya başlandı. Peki, Merve Oflaz kimdir, kaç yaşında? Merve Oflaz ne zaman şampiyon oldu? Merve Oflaz şu an ne yapıyor? İşte tüm merak edilenler…

Survivor’ın İlk Kadın Şampiyonu Kim?

Merve Oflaz, 2010 yılında katıldığı Survivor yarışmasında şampiyon olmuştur. 

Merve Oflaz Kimdir?

23 Mayıs 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Merve Oflaz, Survivor Türkiye yarışmasını kazandıktan sonra büyük bir ün kazanmış ve adını geniş kitlelere duyurmuştur. Survivor yarışma tarihinin ilk kadın şampiyonu unvanına sahip olan Oflaz, yarışmanın ardından 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolüyle izleyici karşısına çıktı. Kalbim 4 Mevsim dizisinde başrol olan Merve Oflaz, 2 yıl boyunca Molped reklam kampanyasının yüzü oldu. Not Defteri adlı gençlik dizisinde İclal Hoca karakterine hayat verdi. Güzel Köylü dizisinde Oya karakteri ile izleyici karşısına çıktı. Oflaz, 2015 yılında ekrana gelen Survivor All Star yarışmasına katıldı ve 7. haftada adaya veda etti. Yarışmanın ardından Eve Dönüş dizisinde başrollerden biri oldu. ATV ekranlarında yayınlanan Rengarenk adlı dizide başrolde yer aldı. Kanal D’nin uzun soluklu dizisi Arka sokaklar’da Bahar Komisere hayat verdi.