Survivor'ın hırçın kızı Evrim'in yeni adresi belli oldu

TAKİP ET

Survivor 2020 ve 2022 all-star yarışmalarında fırtına gibi yeter Evrim keklik ekranlarında aranan yüzü olmaya başladı. Yarışmada hırçın ve agresif tavırları ile tanınan Evrim'in yeni adresi ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasının 2020 ve 2022 sezonlarında yaşanan Evrim keklik son dönemlerde ekranlarında aranan isimlerinden biri haline geldi. Bir dönem Uçan Kuş TV’de magazin programı da sunan Evrim keklik yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor. Evrim’in yeni adresinin belli olduğu iddia edildi.

SURVİVOR PANORAMA KOLTUĞUNA OTURACAK

Acun Ilıcalı'nın da sevdiği isimlerden biri olan Evrim keklik yeni sezonda TV8 ekranlarında yer almaya hazırlanıyor. Survivor yarışmasının başlaması ile birlikte Evrim keklik de Survivor panorama'da yorumcu olarak işe başlayacak. Aynı zamanda yorumcu koltuğunda Ayşe Yüksel'in de olacağı iddia edildi.

Survivor All Star yarışmasının ilk zamanlarında yakın arkadaş olan Ancak daha sonra araları açıldığı iddia edilen Ayşe Yüksel ve evrim keklik yeniden bir TV8 projesinde bir araya gelecek. Ancak iki ismin ekrana gelecek olması bazı izleyicilerden tepki çekti. Survivor izleyicileri evrimin programını ağırlığını kaldırabileceğini ancak Ayşe Yüksel'in ekranda istenmediğini söyledi.