Survivor'ın tek kadın şampiyonu Merve Oflaz leopar desenli bikinisiyle plajları salladı

TAKİP ET

Survivor'ın ilk ve tek kadın şampiyonu Arka Sokaklar dizisinin Bahar konseri Merve Oflaz şu sıralar tatilde. Güneşin ve denizin tadını çıkaran Merve Oflaz sosyal medya hesabından da tatil paylaşımları yapmaya doyamıyor. Yaz tatili için çeşmeyi tercih eden Merve Oflaz leopar desenli bikinisiyle tozlarını sosyal medyadan yayınladı. Fit vücudu ile dikkat çeken Merve Oflaz resmen Dudak uçuklattı.

Reklam
Reklam

Bir süredir iş insana Allan hakko ile aşk yaşayan Survivor'ın ilk ve tek kadın şampiyonu Merve Oflaz şu sıralar tatilin ve Deniz'in keyfini çıkarıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme gelen güzel oyuncu, Tatil pozlarını da Instagram hesabından sevenleriyle buluşturuyor. Şu sıralar Merve oflaz'ın tatilde verdiği bikinili pozları çok konuşuluyor. Adeta leopar desenli mavi bikinisiyle şov yapan Merve oflaz'ın paylaşımları beğeni ve yorum rekoru kırıyor.

Bir süre dinlenmeye çekildi

Acun Ilıcalı'nın Var mısın Yok musun isimli yarışma programında tanınan ardından da Survivor yarışmasına katılarak ilk kadın şampiyonu olan Merve Oflaz son dönemlerde oyuncu kimliği ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Merve Oflaz özellikle Arka Sokaklar dizisindeki Bahar Komiser karakteri ile çok sevinmişti. Şu sıralar ekranlara Ara veren ve dinlenmeye çekilen Merve Oflaz Çeşme'de tatilin ve güneşin tadını çıkarıyor.

Fit vücudu hayran bıraktı

Çeşme'de tatil yapan Merve Oflaz çektiği kareleri de sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor. Oldukça fit görünen güzel oyuncu sosyal medya pozları ile binlerce kişiye ulaşıyor. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran Merve Oflaz bu defa da leopar desenli mavi bikinisiyle pozlarını takipçileri ile paylaştı. Merve atladım karın kasları resmen Show yaparken takipçileri de fotoğrafları çok beğendi.