Survivor Merve Aydın diskalifiye mi oldu? Merve Aydın sakatlandı mı?

TAKİP ET

Survivor All Star 2022'nin başarılı yarışmacılarından Merve Aydın'ın yarışmadan diskalifiye olup olmadığı merakla araştırılıyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında sevilen yarışmacının sakatlı geçirdiği görülüyor.

Reklam
Reklam

Survivor All Star 2022’nin başarılı yarışmacılarından Merve Aydın’ın yarışmadan diskalifiye olup olmadığı merakla araştırılıyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında sevilen yarışmacının sakatlı geçirdiği görülüyor. Parkurda yarışırken acı içinde kendini yere bırakan Aydın’ın gözyaşlarına boğulduğu ve diğer yarışmacıların büyük bir panikle yanına koştuğu da fragmanda yer alıyor. Peki, Survivor Merve Aydın diskalifiye mi oldu? Merve Aydın sakatlandı mı? Merve Aydın yarışmaya devam edebilecek mi? İşte tüm detaylar…

Merve Aydın Diskalifiye Mi Oldu?

Survivor’ın başarılı kadın yarışmacıları arasında yer alan ve All Star sezonunda da ünlüler takımında yarışan Merve Aydın’ın yeni bölümde talihsiz bir sakatlık yaşadığı görülüyor. Sevilen yarışmacının parkurda koşarken bir anda acı içinde kendini yere bıraktığı ve gözyaşlarına boğulduğu anlar fragmana yansırken bu sırada diğer yarışmacıların da gözyaşlarına hakim olamadığı görülüyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanının ardından izleyenler ‘Merve Aydın diskalifiye mi oldu?’ sorusuna yanıt aramaya başlarken henüz konuyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor. 


Merve Aydın Sakatlandı Mı?

Survivor’ın başarılı ismi Merve Aydın’ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümde talihsiz bir sakatlık yaşadığı görülüyor. Yeni bölüm fragmanında genç yarışmacının parkurda yarışırken acı içinde kendini yere bıraktığı ve gözyaşlarına boğulduğu görülürken bu anlarda ‘Bitti’, ‘Anne sana söz verdim’  dediği duyuldu. Diğer yarışmacıların da gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Aydın’ın yarışmadaki akıbeti ise bu akşam yayınlanacak yeni bölümde belli olacak.