Survivor Metin Kuş neden yok, nerede?

TAKİP ET

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'da sezonlar boyu doktor olarak yer alan Metin Kuş'un yeni sezondaki bölümlerde yer almaması insanların dikkatini çekti. Peki Survivor Metin Kuş neden yok, nerede? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

TV8’de yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor’ın yeni sezonu olan Survivor All Star 2022 tüm hızıyla yayın hayatına devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın sunuculuk ve yapımcılık görevini üstlendiği yarılma programında doktor olarak görev alan ‘’Metin abi’’ ismiyle bilinen Dr. Metin Kuş’un yeni sezondaki bölümlerde ekranlarda görülmemesi izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Milyonlarca insan Dr. Metin Kuş’un neden Survivor’da olmadığını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Survivor Metin Kuş neden yok, nerede?
Survivor Metin Kuş Neden Yok, Nerede?
Survivor All Star 2022’de Barış ve Hikmet’in sakatlıkları sırasında müdahale eden doktorun yıllardır programda yer alan Dr. Metin Kuş değil de Dr. Serhad Ömercikoğlu’nun olması insanlar arasında tartışmaya neden oldu. Metin Kuş’un neden Survivor’da yer almadığı sorusu arama motorlarına en çok yazılan terimler arasında yer alıyor. Alınan son bilgilere göre Dr. Metin Kuş’un sezonun kalanında da yer almayacağı onun yerine Dr. Serhad Ömercikoğlu’nun görev alacak.
Metin Kuş Kimdir?
Dr. Metin Kuş 21 Haziran 1963 tarihinde Mersin’in Tarsus ilçesinde doğdu. Liseye kadar burada kalan Kuş 1982 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni kazandı. 1988’de mezun olduktan sonra Bilecik ve Diyarbakır’da zorunlu görevlerini yapan Metin Kuş 1990-1996 yılları arasında Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde görev aldı. 1996-2016 yılları arasında özel bir hastanede çalışan Kuş 2016-2021 yılları arasında Survivor’da doktor olarak yer almıştı.

TV8 Survivor Survivor All Star 2022 Survivor Metin Kuş