Survivor ödül oyununu kim kazandı 16 Mayıs 2022? Survivor All Star villa ödülünü kim kazandı?

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star yarışmasında bu akşam yine heyecan dolu bir ödül oyunu ekrana gelecek. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam muhteşem bir ödül için karşı karşıya gelecek. Zorlu ada hayatından kısa bir süre de olsa uzaklaşmak isteyen yarışmacılar bu ödülü kazanmayı çok istiyor.

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star yarışmasında bu akşam yine heyecan dolu bir ödül oyunu ekrana gelecek. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam muhteşem bir ödül için karşı karşıya gelecek. Zorlu ada hayatından kısa bir süre de olsa uzaklaşmak isteyen yarışmacılar bu ödülü kazanmayı çok istiyor. Survivor’da bu akşam şahane bir ödül oyunu yarışmacıları bekliyor. Her iki takımın da kazanmak için her şeylerini ortaya koyacağı ödül oyunu için nefesler tutuldu. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı 16 Mayıs 2022? Survivor All Star villa ödülünü kim kazandı? Survivor All Star ödül oyunu ne zaman? İşte detaylar…

Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor All Star’ın merakla beklenen ödül oyunu bu akşam ekranda olacak. Bu akşam Survivor yarışmacılarını muhteşem bir ödül bekliyor. Hem ünlüler hem de gönüllüler takımının çok istediği ödül oyununun kazananı henüz belli olmadı. Bu akşam oynanacak ödül oyununun ardından muhteşem villa ödülünün sahibi belli olacak.

Survivor All Star'ın 16 Mayıs 2022 Pazartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümünde ödül oyununun kazananı gönüllüler takımı oldu.



Cemal Can Geliyor

Survivor All Star’ın 16 Mayıs 2022 Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünde nefes kesen bir ödül oyunu mücadelesi ekrana gelecek. Ödül oyununu kazanan takım Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can’ın da misafir olacağı mükemmel bir ödülün sahibi olacak.