Survivor Panorama sunucusu Kübra Açıl kimdir, kaç yaşında?

TAKİP ET

TV8'de yayınlanan Survivor Panorama programının sunucusu Kübra Açıl güzelliğiyle insanların gündemine girdi. Peki Survivor Panorama sunucusu Kübra Açıl kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı...

Reklam
Reklam

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022’de yaşanan olayları ve programın perde arkasındaki olayların yorumlandığı Survivor Panorama programının sunucusu Kübra Açıl güzelliği ile bir çok insanın gündeminin üst basamaklarına yerleşti. Kübra Açıl’ın hayatı hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen insanlar arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Survivor Panorama sunucusu Kübra Açıl kimdir, kaç yaşında? 
Survivor Panorama Sunucusu Kübra Açıl Kimdir, Kaç Yaşında?

TV8’de yayınlanan Survivor Panorama programının yeni sunucusu olan Kübra Açıl aynı zamanda ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı’nın ablasıdır. Akademik hayatını İstanbul Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksekokulu’nda (BESYO) tamamlayan Kübra Açıl’ın Duru adında bir kız çocuğu bulunmaktadır. Güzel sunucu şu sıralarda TV8’de yayınlanan Survivor Panorama programının sunucusu olarak görev alıyor.
Survivor Panorama’nın yeni bölümü bu gece Survivor All Star 2022’in hemen ardından TV8 ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

TV8 Survivor Survivor All Star 2022 Survivor Panorama Kübra Açıl