Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı milyonluk reklam anlaşmasına imza attı

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmasında şampiyonluk ipini göğüsleyen Nisa Bölükbaşı bir süredir markaları Peşinden koşturuyordu. Çok sayıda teklif aldığı öğrenilen Nisa Bölükbaşı o tekliflerden birini kabul ederek bugün imza attı.

Reklam
Reklam

Survivor 2022 All Star yarışmasının tartışmalı şampiyonu Nisa Bölükbaşı reklam yıldızı oluyor. Şampiyonluğu sonrasında tepkilerin odağında olan Nisa'ya son dönemlerde firmalardan reklam teklifleri yağıyordu. 5 farklı markadan reklam teklifi aldığı öğrenilen Nisa Bölükbaşı tekliflerden birini kabul etti ve anlaşmayı imzaladı.

Dimes markası ile anlaştı

Survivor yarışmasında şampiyon olarak tamamlayan ve hemen ardından da İstanbul'a dönen Nisa Bölükbaşı reklam firmalarının peşinde koşturuyordu. Son dönemlerde bir içecek markası ile anlaşmak üzere olduğu yazılan Nisa Bölükbaşı Nihayet o anlaşmayı imzaladı. Genç yarışmacının Dimes ile anlaşma sağladığı ve imzaya attığı öğrenildi. Dimes markasının son Reklam yüzü ise Aleyna Tilki olmuştu.

Milyonluk anlaşmayı imzaladı

Nisa Bölükbaşı'nın reklam Anlaşması karşılığında 1 milyon lira alacağı iddia edildi. Aleyna Tilki’den bayrağı devralan ve Firmanın yeni reklam yüzü olan Nisa Bölükbaşı'nın reklamları kısa süre içerisinde televizyon, billboard ve Dijital medyada yer almaya başlayacak. Ayrıca Nisa Bölükbaşı’na Tekstil ve bir de banka reklamı için teklif geldiği öğrenildi. Genç yarışmacı kendisine Yapılan bu teklifleri değerlendirmeye devam ediyor.

Ogeday ile ilişkisi sürüyor

Survivor 2022 All Star yarışmasında 1. olan Ve şampiyonluğu da çok tartışılan Nisa Bölükbaşı yarışmada birlikte yarıştığı Ogeday girişken ile aşk yaşıyordu. Yarışmaya katılmadan Çok önce ilişkilerinin başladığı öğrenilen ikilinin birlikteliği sürüyor. Ogeday’da yeni sezonda ekrana gelecek olan bir dizide başrol oynayacak.