Survivor şampiyonu Turabi'den +18 paylaşım! Görenler gözlerine inanamadı

TAKİP ET

Survivor'da iki defa şampiyonluk ipini göğüsleyen Turabi Çamkıran son dönemlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Turabi bu defa da +18 paylaşımı ile gündeme oturdu. Turbo Turabi'nin paylaşımını görenler adeta şaşkına döndü.

Reklam
Reklam

Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor yarışmasına katılan ve iki defa şampiyon olan Turabi Çamkıran, şu sıralar sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem oluyor. Bir ayağı Amerika’da olan Turbo Turabi, gittiği bir gece kulübünde çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak hayranlarını şaşırttı. Turabi Çamkıran +18 videoda gece kulübünde dans eden kadınları paylaşırken, paylaşımına yorum yağdı.

Takipçileri tepki gösterdi

Turabi Çamkıran sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımına  "Los Angeles’ta hayat bir başka güzel. No Manita! No Dır Dır! Geziyom Fıldır, Fıldır!" notunu düştü. Bu paylaşım sonrasında takipçilerinin bazıları Turabi Çamkıran’a tepki gösterdi. Bunlara gerek olmadığını söyleyen takipçileri bu tür paylaşımların Turabi’ye yakışmadığını dile getirdi.